Pakiet Nakręcone Minuty w ramach Orange POP

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Pakiet Nakręcone Minuty w ramach Orange POP

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • #153040 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

W ramach usługi Użytkownik Orange POP otrzyma pakiet 40 minut wymiennych na 400 SMS-ów do wykorzystania w wybrany dzień tygodnia (np. poniedziałek do godz. 23:59). Regulamin usługi „Nakręcone Minuty” obowiazuje od dnia 18 lutego 2010 r.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #190538 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Już myślałem że wszystkie siły rzucili na taryfy optymalne w biznesie i dla prepaida na razie nic nie dadzą. Przynajmniej tak można było wnioskować po wpisie na blogu i wszystkich artykułach. A ta oferta raczej jako dodatek niż stała promocja, ale dobrze że coś w ogóle dają.

• #190540 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak nie pakiety o których trzeba pamiętać czy aby jeszcze są aktywne, to znowu jakieś nowe pakiety gdzie trzeba pamiętać jaki dzisiaj mamy dzień tygodnia i czy mogę swobodnie porozmawiać. A nie można tak dać czegoś na normalnych warunkach? Stałe opłaty do sieci po 10 gr/min. bez żadnych pakietów??? Niby dobrze że coś dają, ale czemu jakoś tak dziwnie ?

• #190541 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To powtórzenie pakietu 120 minut do sieci. Tylko z ograniczeniami- do jednego dnia w tygodniu. Pakiet bez sensu, ze względu na ograniczenia.

• #190542 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no tak, dam info znajomym – we wtorki bede do Wasz dzwonił, ale Wy do mnie w pozostałe 6 dni tygodnia 😉 Orange przegina z krótkimi terminami promocji

• #190543 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dla mnie jako dodatek może być, 40 minut to akurat tyle, żeby na luzaku w jeden dzień wygadać. Chociaż faktycznie, mogliby dać promo z trochę dłuższym okresem ważności.

• #190544 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To tylko zmiana nazwy. Kiedyś to był HIT DNIA i HIT

TYGODNIA.

• #190545 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

HAHAHAHAHAHA SMIECH NA SALI!

Zamiast zrobic minuty po 5gr jak wiekszosc wiekszych polskich sieci oni daja 10gr albo w pakiecie za 12zl albo za 4zl ktory mozna wykorzystac raz w tygodniu!

Widac, ze Orange Pop i Go sa dla mlodocianych ograniczonych umyslowo ludzi albo dla ludzi ktorzy sa tak przyzwyczajeni albo jak kto woli znieczuleni na tandetne promocje i zdzieranie kasy z abonenta.

• #190546 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

kolego sam jestes ograniczony

Mam Oragne GO ładuje za25 zł i zaraz po tym 100zł i mam stawki 20gr wew, 29rg do innych, dostaje 10zł (100+10) +120 min do wszystkich za czeste doładowanie +30zł z masz za staż + dwa miesiace rozmow za darmo do zony + hodowanie minut za kazde wygadane dwie dostaje dziewieć. Ile to razem minut? policzy ktoś? mi to wystarcza na dwa trzy miesiace

Pokaz mi kolego korzystniejsza oferte zaznaczajac ze telefon sluzy do dzwonienia a nie słuchania mp3.

Playowcow od razu uspokoje ze w play mam az dwie osoby znajome.

Co do samej oferty o ktrej tu pisza to faktycznie lipa 😉

• #190547 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Bez przesady, nie ma co narzekac, dobrze ze Orange w ogole wprowadza tego typu oferty, a pakietow jest duzo ,ale to tez jakos o nich swiadczy, moglyby być troche dłuższe te promocje, no ale nie można mieć wszystkiego. Mi osobiście ta oferta średnio odpowiada, bo zawsze zapominam o doładowaniach, a rozmawiam niestety duzo i zastanawiam się nad abonamentem bo wprowadzil niedawno oferte , gdzie podwajaja ilość minut bez względu na abonament.

• #190548 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

szysza, nie muszą dawać dłuższych promocji, bo dłuższe wersje tych promocji już są w ofercie Orange- np. pakiet Multi Pop ze stawką 10gr/min, z którego można korzystać przez 30 dni, a nie prze 1dzień/tydzień. Problemem jest, że Orange wprowadza promocje, które są znacznie gorszą wersją istniejących już pakietów.

• #265481 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

co to ma być. wyjasnijcie mi na czym to polega bo tak: wykupiłem ten pakiet w wersji jednorazowej. wszystko pieknie ładnie wzieła 4 zł i ok. Ale za 6 dni przyszedł mi sms ze nastepnego bede miał znowy te 40 minut. i moje pytanie brzmi czy wezma mi znowu 4zł i jesli tak to jak sie tego pozbyc bo ja potrzebowałem tego tylko raz i nie chce tego co tydzień!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Odpowiedź #190546 w Pakiet Nakręcone Minuty w ramach Orange POP
Twoje informacje:

Anuluj