Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Pakiet Lojalnościowy w Tak Taku
- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 11 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikW promocji „Pakiet Lojalnościowy” mogą wziąć udział Użytkownicy systemu Tak Tak w sieci Era korzystający z taryfy Happy lub Nowy Tak Tak, którzy są w systemie Tak Tak minimum 60 dni. Pakiet zawiera 150 minut do Abonentów sieci Era, Użytkowników Tak Tak i krajowych sieci stacjonarnych.
-
Anonimowy
Gośćpakiet w Happy jest od bardzo dawna, w Nowym TT od miesiąca minimum, więc warto by napisać , że to po prostu przedłużenie promocji. dla mnie lepsze Godzina za Grosze, ale zleży od potrzeb
-
Anonimowy
Gośćdzięki usłudze bonus mam ponad 11godzin do ery i stacjonarnych i nie mogę ich wygadać ;]
-
Anonimowy
Gośćheheh ladnie czyli jednak sa mozliwosci. Takie bonusy tez maja swoje dobre strony. Godziny za grosze to naprawde dobra oferta.
-
Anonimowy
GośćTT daje duże pole manewru po sieci. Ten pakiet jest dobry dla tych którzy chcą mieć rozliczenie co sekundę. Inni którzy lubią pogaworzyć, pewnie wybiorą godziny za grosze.
-
zypolek
CzłonekBardzo dobra alternatywa dla Godzin za Grosze. W pakiecie naliczanie jest sekundowe, więc nie trzeba rozmawiać tak długo, aby się opłacało. Stawka za minutę nie jest tak niska jak w GZG, ale 150 minut za 21 zł to dobra oferta.
-
Anonimowy
GośćWahałem się czy przejść na NTT z Happy właśnie ze względu na pakiet lojalnościowy. NTT jest teraz taryfą z chyba największym polem wyboru rozmów wewnątrzsieciowych. Im więcej- tym lepiej.
-
-
AutorWpisy