Pakiet Lojalnościowy w Tak Taku

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Pakiet Lojalnościowy w Tak Taku

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #154988 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

W promocji „Pakiet Lojalnościowy” mogą wziąć udział Użytkownicy systemu Tak Tak w sieci Era korzystający z taryfy Happy lub Nowy Tak Tak, którzy są w systemie Tak Tak minimum 60 dni. Pakiet zawiera 150 minut do Abonentów sieci Era, Użytkowników Tak Tak i krajowych sieci stacjonarnych.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #179201 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

pakiet w Happy jest od bardzo dawna, w Nowym TT od miesiąca minimum, więc warto by napisać , że to po prostu przedłużenie promocji. dla mnie lepsze Godzina za Grosze, ale zleży od potrzeb

• #179202 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

dzięki usłudze bonus mam ponad 11godzin do ery i stacjonarnych i nie mogę ich wygadać ;]

• #179203 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

heheh ladnie czyli jednak sa mozliwosci. Takie bonusy tez maja swoje dobre strony. Godziny za grosze to naprawde dobra oferta.

• #179204 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

TT daje duże pole manewru po sieci. Ten pakiet jest dobry dla tych którzy chcą mieć rozliczenie co sekundę. Inni którzy lubią pogaworzyć, pewnie wybiorą godziny za grosze.

• #179205 Odpowiedz
      zypolek
      Członek

Bardzo dobra alternatywa dla Godzin za Grosze. W pakiecie naliczanie jest sekundowe, więc nie trzeba rozmawiać tak długo, aby się opłacało. Stawka za minutę nie jest tak niska jak w GZG, ale 150 minut za 21 zł to dobra oferta.

• #179206 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wahałem się czy przejść na NTT z Happy właśnie ze względu na pakiet lojalnościowy. NTT jest teraz taryfą z chyba największym polem wyboru rozmów wewnątrzsieciowych. Im więcej- tym lepiej.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #179202 w Pakiet Lojalnościowy w Tak Taku
Twoje informacje:

Anuluj