Pakiet Lojalnościowy w Tak Tak od 11 listopada 2009r.

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Pakiet Lojalnościowy w Tak Tak od 11 listopada 2009r.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 18
  • Autor
    Wpisy
    • #153694 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Pakiet zawiera 150 minut do Abonentów sieci Era, Użytkowników Tak Tak i krajowych sieci stacjonarnych.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #186450 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

… a to sobie przypomnieli – gratuluję refleksu!

• #186451 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A cene za ten pakiet aż wstyd podawać ? Słusznie , słusznie …

• #186452 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

chyab taki pakiet był już wcześniej, to bardziej przedłużenie promocji

• #186453 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Żadna rewelacja…….nuda, nic się nie dzieje….

• #186454 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A pakiecik po terminie przydatności do spożycia, czy redaktor się pomylił ? LOL

• #186455 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Witam, pełny regulamin jest w pdf. Chyba nie warto całego przepisywać. Pozdrawiam Andrzej

• #186456 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czasem warto bo swojego babola można wykryć.

• #186457 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A o TT HOT zapominają. Dali z wielkiej łaski 29 gr/min i to też na samym końcu po innych wprowadzając tt hot i nic ciekawego więcej nie ma. Nie ma tańszych pakietów. Jak chcę mieć pakiety, to muszę przełączyć się na happy, ale cena za minutę do innych sieci idzie ostro w górę. Zwolennikiem Orange nie jestem, ale tam oprócz stawki 29 gr/min. (prawie do wszystkich), są różne pakiety obniżające cenę za minutę bez zbędnych opłat (chociaż nie wszystkie), ale jest np. za 12 zł 120 minut w sieci i na stacjonarne ważne miesiąc, co daje 10 gr/min. bez dodatkowych opłat i bez ograniczeń w ilości pakietów. A w TT dalej dno. Tylko zasięg ma Era lepszy od Orange, ale więcej nic. Coś złego dzieje się już od dawna w tej sieci.

• #186458 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

w Hot masz pakiet smsów w sieci. ale grunt o podwójne doładowanie, dzięki niemu realny koszt minuty w Hot do innych sieci to około 16 groszy

• #186459 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

O mega doładowaniu nawet nie piszę, bo takie coś mnie nie urządza…

• #186460 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W koncu dali ten pakiet w Tak Tak Fonie. To zawsze plus.

• #186461 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Do TTFona dodali też ostatnio Godziny za Grosze, a ciągle taryfa Happy ma wielu zwolenników. Wg mnie ciekawszy jest Nowy TT (choć teraz Happy i NTT są podobne, tylko stawki wyjściowe w NTT są niższe). W TTHot od jakiegoś czasu są darmowe rozmowy wewnątrz sieci (potrójne, megadoładowanie), teraz pakiet smsów i jeszcze podwójne doładowanie.

• #186462 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pakiet jest i dobrze, ma duży czas wykorzystania 60dni to cała masa czasu. Do tego 150minut to naprawdę sporo wychodzi przy maksymalnym czasie 60dni po 75minut na miesiąc.

• #186463 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@Janku. Nic nie wydłużyli, ani nie zmienili w tej promocji. Okres 60 dni pozostawania w Tak Taku, czyli inaczej dwa miesiące, zawsze był warunkiem wykupienia pakietu.

• #186464 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Myślałem że nauczycielka powinna czytać ze zrozumieniem, ja nic o zmianie ani wydłużaniu nie pisałem…

• #186467 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Artykuł sponsorowany 🙂

• #186468 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pakiet Lojalnościowy można wykupić po 60dniach stażu, ale też może być ważny 60dni. Można go przedłużać, wykupując inne, mniejsze pakiety minutowe.

• #186469 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Do TTfona dodali od 11 grudnia jeszcze Godziny za Grosze, do tego podwójne doładowania, więc oferta jest coraz ciekawsza. Można doładowywać TTFona tylko w ramach podwójnych, mieć niskie stawki do wszystkich, jesczze taniej do sieci i telefon za 1 zł.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 18
Odpowiedz na: Odpowiedź #186458 w Pakiet Lojalnościowy w Tak Tak od 11 listopada 2009r.
Twoje informacje:

Anuluj