Pakiet 30 sms za 3 zł dla Play Karta i Nowy Play na Kartę

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Pakiet 30 sms za 3 zł dla Play Karta i Nowy Play na Kartę

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
  • Autor
    Wpisy
    • #154588 Odpowiedz
      rafaik
      Członek

Od jutra dostępny będzie pakiet 30 sms za 3 zł dla użytkowników Play Karta i Nowy Play na Kartę. SMSy dostępne w pakiecie są ważne 30 dni, koszt pakietu – 3zł. Pakiet można aktywować wielokrotnie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #181720 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wychoidzi dość ciekawie, ale mam dziwne wrażenie, że Play przygotowując swoją ofertę ciągle zagląda na tych co wydają 5 zł/rok. Dziś taniej jest porozmawiać niż kupować pakiety SMSowe i to w dodatku, gdy po doładowaniu w Play Frash mamy darmowe SMS.

• #181721 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

w heyah nie masz limitu ani nic w sieci tak wiec lepiej jest pisac i nadal tak bedzie

• #181722 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Przecież ten pakiet esków za 3zł jest już od dawna w Play Karcie i Nowy Play na Kartę…

• #181725 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To porażka :/ chyba ktos sobie z nas zarty stroii? to ma byc pakiet??

• #181726 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Po raz kolejny zapomnieli że maja takie oferty jak Mix w Play czy Nowy Play Mix bo w tych taryfach nie ma już żadnych pakietów prócz mega drogi internet 5MB za 5zł taryfy zmienić się nie da nie ma żadnych usług obniżających rachunki – czas uciekać i odradzać wszystkim Play’a!!!!

• #181727 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

rafaik: Nie wiem, ale jak testowałem trzy czy cztery numery Play Karty i Nowy Play na Kartę w październiku i listopadzie 2008r., to był, m.in. taki pakiet dostępny:)

• #181728 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja też nie 🙂 Dlatego tylko cytowałem rzecznika.

• #181729 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ŻENADA!!!!! kpinu z ludzi robią niech neta dadzo do komóry za 0.02 gr za 100KB I może wtedy ? BĘDZIE OK

• #181730 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Takie male promocje sa zawsze milym uzupelnieniem calosciowej oferty danego operatora. Mnie to cieszy, te oferty robia sie kolorowe i przyjazne dla uzytkownika, sam jestem abonentem orange, a tam jest jednodniowy happy day (jednodniowy day… ech). Milo sie z tego korzysta.

• #181731 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

z przykroscia stwierdzam ze bedac uzutkownikiem operatora sieci play od roku moja jedyna promocja byla trwajaca kilka miesiecy oferta darmowych 200 esemesuw.Teraz nawet gdybym chcial wykupic sobie taki pakiet niestety nie mam juz takiej mozliwosci i nie rozumie dlaczego,wciaz obowiazkowo musze co miesiac doladowywac tel.czy to znaczy ze play to najgorsza siec jaka mi zaoferowano i musze myslec o zmianie operatora sieci

• #273108 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ale to jest dziadostwo ten playyy masakra kupilam pakiet i wypisalam go szybciej niz miesiac i nie moge kuopic nastepnego dopuki nie uplynie miesiac zal poprstu w orange to kupuje ile mi sie podoba pakietów na miesiacc,,, play to porazka

• #308127 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

oferty z play to złomowisko :lol

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
Odpowiedz na: Odpowiedź #181729 w Pakiet 30 sms za 3 zł dla Play Karta i Nowy Play na Kartę
Twoje informacje:

Anuluj