Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Orange wzywa do zapłaty kwoty 0 zł
- Ten temat ma 19 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 8 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
rafaik
Uczestnik -
Bandyto3xx
UczestnikAle firma się pogrążyła? Jak można zapłacić nic?
-
Anonimowy
Gośćhee ale barany
-
Anonimowy
GośćLOL 🙂 ciekawe co zrobią, sytuacja patowa
-
Anonimowy
Gośćach, istne pogrążenie, pewnie odejdzie milion klientów, kolejne trzy miliony przejdą do pleja i należą się najgorsze pomyje. A to dlatego, że ktoś się kopnął przy wypisywaniu przy wpisywaniu cyferek…
-
Anonimowy
GośćAlbo ten radca prawny podpisuje cokolwiek mu pod nos podstawia albo nie grzeszy inteligencja i sam je napisal 🙂
-
Anonimowy
Gośćile trwa rejestracja nr w orange? odpowiedz ponad 3 tygodnie i nic nie ma zarejestrowanego nr , wniosek złozyłem w pruszkowie w orange i mialo byc 5 dni jest 3 tyg.i nic dalej nr nie zarejestrowany a play juz na ten nr czeka!!!!!
-
Anonimowy
Gośćaro, jak już zabierasz gdzieś głos, to rób to w sposób zrozumiały. Z twojej wypowiedzi nic nie wynika. O jaką rejestracje chodzi? Na co czeka play? Co miało trwać 5 dni? O co chodzi z tym pruszkowem? Oczerniać łatwo, ale staraj się wypowiadać precyzyjnie, żeby ktoś mógł zrozumieć.
-
Anonimowy
Gośćdostałem niedawno fakture z plusa na kwote 0zł ;]
-
Anonimowy
Gośćno to elegancko, nie ma co. Najbardziej śmieszy mnie podpis radcy prawnego… wiadomo że jest to drukowane czasem nawet z podpisem, ale w końcu ktoś to musi wkładać do tych kopert i zaklejać, taka gafa…
-
Anonimowy
Gośćczy ten bara… znaczy klient ( nie chce mi się go nawet obrażać ) czy pofatygował się żeby zadzwonić pod wskazany na wezwaniu numer i wyjaśnić sprawę ? Nie bo poco lepiej zrobić obciachowe show w internecie.
Prawdopodobny scenariusz był taki :
klient zalegał z płatnościami wpłacił wszystkie zaległości w momencie zaksięgowania zaległości zostało wystawione przed sądowne wezwanie do zapłaty przez departament należności trudnych. System w tym momencie drukowania pobiera z systemu aktualna kwotę obliczając odsetki ale saldo należności wynosiło już 0 zł i coś poszło nie tak i system wydrukował wezwanie.
systemy nie są nieomylne nadal potrzebują ludzi by sprawnie działać 🙂
@aplikant żaden radca tego nie podpisał ( nie własna ręką ) doczytaj sobie co to jest "faksymile".
-
Anonimowy
Gośćkuba a ty co tak bronisz żabojadów w płacą ci za to.
Obrońca uciśnionych taki nick sobie nadaj Frajerz….
-
Anonimowy
GośćCzy to drukowane czy nie automatycznie nie zmienia to faktu że jednak ktoś do koperty to wsadzić musiał;) co jak co ale jednak ktoś to później sprawdza, taka pomyłka jest co najmniej śmieszna żeby nie użyć gorszego słowa.
-
Anonimowy
GośćPomyłki zdarzają się wszędzie, wiec nei robił bym z tego afery. Moze i ktoś to do koperty wkładał tylko czy wszystko dokładnie przegląda, byłoby to nie wykonalne niestety. Zawierzy maszynie, która to wydrukowała i tyle.
-
Anonimowy
GośćNa miejscu kolesia z obsługi Orange zwyczajnie bym to podarł i wyrzucił na śmietnik.
Aż szkoda życia na takie głupoty. A kierownik oddziału
powinien nawet olewać takie wydruki.
-
Anonimowy
GośćPewnie wyszło 0.004 zł, to się wydrukowało, w firmie tej wielkości są tego setki dziennie. Trudno wymagać, by "wkładacz" oglądał co wkłada do koperty – nie płacą mu za to. Takie rzeczy były i będą, facet powinien zadzwonić (na swój koszt) pod podany numer i wyjaśnić – jakby płacił na czas, to by nie miał problemów. w sumie śmieszne to nawet, ale w erze kompów trzeba się przyzwyczaić 😀
PS Kiedyś było w necie wezwanie do zapłaty na kwotę ujemną – też można 😉
-
Anonimowy
GośćAha, nie wiem, czy zauważyliście, że już nosimy takie, łatwe w lokalizacji, obroże, i to całkiem dobrowolnie – nazywają je telefonem komórkowym 😀
-
Anonimowy
GośćJak dla mnie to problem jest wtedy jak faktura jest na pare tysiecya nie na 0zl. Kazdemu sie moze zdarzyc nawet PLUS mial problem ale wtedy zabieralo kase z konta mialem 100zl w simplus i wyszlo ze mam -100 przepraszali itp ale kasy nie oddali takze w dupie ich mam juz wole PLAY. Niech tylko milion ludzi stracilo zlotowke to zarobili na usterce po 1 000 000 zl w kieszeni nie ma co fajna firma
-
Anonimowy
Gośćjakiś chochlik się wdarł i tyle. Przynajmniej można się uśmiechnąć 😛 Gdyby faktura była na dużą kwotę a tak to loooz 🙂
-
Anonimowy
GośćA ja bym im w życiu nie zapłacił. Żabojadom jednym.
Niech mi naliczają odsetki. Niech stracę 😛 Heheh!
Ps. Jakie są odsetki od 0zł ? 😀
-
-
AutorWpisy