Orange najaktywniejszym sponsorem w Polsce

Start Forum Sprzęt Pozostałe tematy Orange najaktywniejszym sponsorem w Polsce

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #155284 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Marka Orange jest najaktywniejszym sponsorem w Polsce – według badania „Sponsoring Monitor 2009”, przygotowanego przez ARC Rynek i Opinia.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #177476 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dzięki temu Pani z BOA w ramach przedłużenia umowy proponuje mi w abonamencie za 55 zł, 100 minut do wszystkich sieci i minutę za 55 gr. a po wyczerpaniu abonamentu minutę za 54 gr. Szczerze mówiąc to teraz mam lepszą ofertę, ale nie planuję już przedłużać umowy zwłaszcza że teraz bez wiązania się umowami można mieć minuty po 29 gr, lub 25 gr. Ktoś za ten sponsoring musi płacić….Pozdrawiam.

• #177478 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Te 120 minut do wszystkich masz za 30zł ale za pakiet 200 minut do wybranego numeru z Ery musisz jeszcze dodatkowo zapłacić.

• #177479 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

gość: może trzeba było lepiej negocjować 😉 Co do tego sponsoringu, no wiadomo, że skądś na to muszą być pieniądze. Ale moim zdaniem np. takie akcje jak kino letnie, czy środy z orange są spoko…

• #177480 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

O telefonie Pani z BOA nic nie wspominała o czym jej przypomniałem na koniec rozmowy. Generalnie jak znam życie, to najlepsze oferty można uzyskać jak się już umowa skończy, a ponieważ mam jeszcze 2 m-ce do tego czasu, więc na razie biorę ich na przetrzymanie. Wtedy sieć zaczyna bardziej myśleć o swoich klientach. W sumie to wolałem jak była IDEA. W Orange jakoś tak się zasiedziałem, ale czas już pomyśleć o jakiejś zmianie. A poza tym niestety ale Orange ma dziury w zasięgu. Wkurza mnie jak wewnątrz budynków w Wawce nie mam nieraz zasięgu, podczas gdy Era i Plus zasięg mają. I nie jest to problem mojego telefonu, ale zasięgu sieci. Poza tym coraz częściej niestety zdarza się, że rozmowy po prostu są przerywane. Kiedyś z takimi problemami nie spotykałem się i z tego co wiem, to niestety innym też się to zdarza.

Co prawda jak to się mówi ,,wszędzie dobrze gdzie nas nie ma", ale chyba już nie chcę korzystać z sieci która nie wszędzie może zapewnić mi łączność i zasięg. A za sam ,,prestiż " nie będę już płacił. Pozdrawiam.

• #177481 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja akurat z orange nie korzystam, ale wydaje mi się, że akurat pod względem zasięgu ten operator ma dobrą opinię, więc może to jednak kwestia telefonu…a co do samego artykułu no to też nie mam nic przeciwko temu, że firma sponsoruje wydarzenia sportowe czy kulturalne. Sporo dużych przedsiębiorstw tak robi…

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #177480 w Orange najaktywniejszym sponsorem w Polsce
Twoje informacje:

Anuluj