Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Orange komentuje zakup Nordiska przez Polkomtela
- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 10 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
rafaik
UczestnikNa swoim blogu rzecznik Orange skomentował wczorajszy zakup przez Polkomtel spółki Nordisk. Zdaniem Jabczyńskiego to dobre posunięcie konkurenta, zwłaszcza, że szlak już dobrze przetarty przez Orange. Taka rywalizacja jest bardzo dobra, bo korzystają na tym wszyscy klienci.
-
Anonimowy
GośćNo faktycznie, jeżeli chodzi o cdma, to orange dość wysoko podniosło poprzeczkę, ale jeżeli plus będzie gonił, to wyjdzie tylko z korzyścią dla rynku…
-
adi84
CzłonekSzkoda tylko, że modemy w tej technologii u pomarańczowych są tak drogie może jak zielony coś wprowadzi to miejmy nadzieje że coś w tej kwestii jak i kwestii limitu się zmieni. Bo na terenach mniej zurbanizowanych jest problem z ADSL
-
johnny-18
CzłonekCiekawe tylko ile im zajmie rozwój nadajników do poziomu Orange… bo chętnie bym sie przesiadł z EDGE na CDMA… Tylko te ceny modemów… masakra.
-
Anonimowy
Gośćto prawda, tanie nie są ale po tym jak net mi zamulał z powodu braku sieci jestem w stanie zapłacić by tylko mi działało tam gdzie chce, dlatego też zastanawiam się nad ich netem dla firm w tym cdma bo jeszcze limity mają niezłe. Poczekałbym na plusa ale podejrzewam że za nim wprowadzą do oferty net cdma to trochę się zejdzie.
-
Anonimowy
Gośćfakt CDMA ogólnie super sprawa szkoda tylko że w orange tylko na początku tak super jest. jestem posiadaczem tego więc wiem co mówię. Pierwszy miesiąc tzw próby było super potem prędkość spadła i już nie wróciła do poziomu na którym była na początku niestety….!!
-
-
AutorWpisy