Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Orange/ING : Nowa promocja
- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 4 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćLOL, fantastyczna promocja 😉
-
Anonimowy
Gośćjak ktoś ma konto w ING to przy okazji ma gratis… nie ma co się śmiać z tego… Może ktoś skorzysta. Ja niby konto mam, ale telefon mam z orange poleca czyli abo…
-
Anonimowy
Gośćprzeciez teraz za srodki z konta promocyjnego mozna dzwonic na stacjonarki. czy coś się zmieniło?
-
Anonimowy
GośćKONTO PROMOCYJNE MOŻE BYĆ WYKORZYSTANE NA:
ROZMOWY Z ORANGE, STACJONARNE A TAKŻE NA NETA 🙂
-
Anonimowy
Gośćja skorzystałem, przy okazji wypróbowałem wreszcie doładowanie z konta bankowego i działa elegancko w 15 minut przyszło doładowanie i promocyjne 5 zł. mało, ale zawsze coś
-
Anonimowy
GośćCytat z konkurencji:
`Teraz środki z Konta promocyjnego można wykorzystać na SMS-y, MMS-y i połączenia w Orange, połączenia na numery stacjonarne oraz na przesyłanie danych (Internet).
Modyfikacja łączy się ze wszystkimi obecnymi promocjami, w ramach których użytkownicy otrzymują bonus na konto promocyjne: "Masz za Staż", "Doładowanie konta z Telefonu z Rachunkiem", starter "20% extra", starter"50% extra", starter "13 za 5 zł", oferta "Nowe Orange Go, Orange POP i Orange Music na kartę przez Internet", "10% więcej", promocjami doładowań realizowanymi poprzez wysłanie SMS-ów z 14- cyfrowym kodem doładowującym na numery 860, 870, 880 oraz innymi promocjami przyznającymi środki na konto promocyjne. ’
-
-
AutorWpisy