Orange/ING : Nowa promocja

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Orange/ING : Nowa promocja

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #155737 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Orange wspólnie z ING Bankiem Śląskim przygotował wspólna pramocje dla uzytkowników oferty typu pre-paid.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #174739 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

LOL, fantastyczna promocja 😉

• #174740 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jak ktoś ma konto w ING to przy okazji ma gratis… nie ma co się śmiać z tego… Może ktoś skorzysta. Ja niby konto mam, ale telefon mam z orange poleca czyli abo…

• #174741 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

przeciez teraz za srodki z konta promocyjnego mozna dzwonic na stacjonarki. czy coś się zmieniło?

• #174742 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

KONTO PROMOCYJNE MOŻE BYĆ WYKORZYSTANE NA:

ROZMOWY Z ORANGE, STACJONARNE A TAKŻE NA NETA 🙂

• #174743 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ja skorzystałem, przy okazji wypróbowałem wreszcie doładowanie z konta bankowego i działa elegancko w 15 minut przyszło doładowanie i promocyjne 5 zł. mało, ale zawsze coś

• #174744 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Cytat z konkurencji:

`Teraz środki z Konta promocyjnego można wykorzystać na SMS-y, MMS-y i połączenia w Orange, połączenia na numery stacjonarne oraz na przesyłanie danych (Internet).

Modyfikacja łączy się ze wszystkimi obecnymi promocjami, w ramach których użytkownicy otrzymują bonus na konto promocyjne: "Masz za Staż", "Doładowanie konta z Telefonu z Rachunkiem", starter "20% extra", starter"50% extra", starter "13 za 5 zł", oferta "Nowe Orange Go, Orange POP i Orange Music na kartę przez Internet", "10% więcej", promocjami doładowań realizowanymi poprzez wysłanie SMS-ów z 14- cyfrowym kodem doładowującym na numery 860, 870, 880 oraz innymi promocjami przyznającymi środki na konto promocyjne. ’

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #174739 w Orange/ING : Nowa promocja
Twoje informacje:

Anuluj