Opera Mini dla telefonu iPhone zostanie zaprezentowana publicznie na targach CTIA 2010

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Opera Mini dla telefonu iPhone zostanie zaprezentowana publicznie na targach CTIA 2010

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
  • Autor
    Wpisy
    • #152763 Odpowiedz
      KamilBakowski
      Członek

Na targach MWC 2010 w Barcelonie Opera Software zaprezentowała wersję Opery Mini stworzoną z myślą o telefonie iPhone. Prezentacja produktu odbyła się za zamkniętymi drzwiami dla prasy oraz partnerów norweskiej firmy. Tym razem na zbliżających się targach CTIA Wireless 2010 „wszyscy” będą mogli zobaczyć przeglądarkę Opera Mini dla telefonu giganta z Cupertino.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #192322 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Polityka Appla w tym względzie jest co najmniej dziwna. Mam jednak nadzieje, że Opera trafi do AppStore. To jedna z nielicznych aplikacji których brakuje mi na iPhonie.

• #192323 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jestem pewien, że zablokują Operę. Argument w takich przypadkach jest zawsze ten sam – dublowanie funkcji wbudowanych w telefon.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
Odpowiedz na: Odpowiedź #192323 w Opera Mini dla telefonu iPhone zostanie zaprezentowana publicznie na targach CTIA 2010
Twoje informacje:

Anuluj