Omnia HD w Play od 1299 zł

• Ten temat ma 6 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez Anonimowy.
Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #154933 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od 7-ego sierpnia Play wprowadził do swojej oferty 13 nowych modeli telefonów w Play. Ceny nowych telefonów w Play.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #179553 Odpowiedz
      LesH
      Uczestnik

Skończyły się tanie fony multimedialne 3G w Play-u. Nie od dziś.

• #179554 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dokładnie od dawna już Play daje kosmiczne ceny. Zresztą abo nie są dużo lepsze. Brak przenoszenia nie wykorzystanych minut oraz brak paki danych w abonamentach to naprawdę duże minusy.

• #179555 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pakiety danych są w abonamentach One Play, al nie rozumiem olania starych abonamentowców. Mam Play Abonament 50zł i gdybym chciał pakiet danych w abo to musiałbym przejść na One Playa 65. Nie dam się.

• #179556 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jaki to tam pakiet jest. Tylko na po sieci P4 ktora jest mega mala, a poza to normalna stawka 12groszy za 100kB i nie wazne czy jest pakiet czy nie. Wiec uslugi maja ograniczone ze ehj

• #179557 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No skończyły się dobre czasy bo z tego co kojarze akcje Playa przejął od Netii jakiś zachodni właściciel… a niestety tak jak w przypadku Pomarańczy tego typu właściciele nie rozumieją naszych krajowych potrzeb…

• #179558 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Play w zasadzie ma coraz to gorsze oferty, nie wiem czy też tak odczuwacie. Net w pakietach abo, dla nowych tak dla starych dopiero od one play 65. Brak przechowywania nie wydzwonionych minut i teraz jeszcze wysokie ceny telefonów. Sieć nie dla mnie…

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #179554 w Omnia HD w Play od 1299 zł
Twoje informacje:

Anuluj