Start › Forum › Sprzęt › Pozostałe tematy › Ogólnopolskie Dyktando 2009 przez Gadu-Gadu
- Ten temat ma 10 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 9 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikJuż 22 listopada każdy miłośnik ortografii będzie mógł wypróbować swoich umiejętności przystępując do Ogólnopolskiego Dyktanda 2009 – największej imprezy językowej w naszym kraju, organizowanej już od ponad 20 lat. W tym roku, dzięki Gadu-Gadu, również internauci dostaną możliwość przystąpienia do konkursu.
-
Rork
CzłonekKtoś się wybiera do Katowic? Ja już kilka razy byłem na Dyktandzie. Super zabawa, polecam.
-
Anonimowy
GośćJa się wybieram w tym roku po raz pierwszy. Już nie mogę się doczekać.
-
Anonimowy
GośćBędę i ja 🙂 zawsze chciałam w tym wziąć udział, i w tym roku postanowiłam to zrealizować :))))
-
Anonimowy
Gośćsuper sprawa z tym dyktandem
-
Anonimowy
Gośćja terz chce na dyktando, koham ortografie
-
Anonimowy
Gośćewa kochasz nie kochasz ale go nie umiesz . koham ? teraz ? literki ci się pomyliły . kocham też !
-
Anonimowy
GośćHeh…Całkiem inaczej pisze się przez komunikator niż na papierze.Nie spodziewałem się tak ogromnej zmiany.Ale spróbawałem i jestem zadowolony.Pozdrawiam.
-
Anonimowy
GośćMożna było troszeczkę wolniej dyktować bo jeżeli chodzi o gadu gadu to nie można było nadążyć, a już nie było mowy o korekte błedu albo o uzupełnienie wyrazu
-
Anonimowy
GośćKlaudyna a nie pomyślałaś, że Ewa specjalnie napisała z błędami? Był to żart sytuacyjny..
-
Anonimowy
GośćRacja.Ewa napisała tak specjalnie, a co do dyktanda było bardzo proste .
-
-
AutorWpisy