Oficjalne wyniki konkursu fotograficznego

Start Forum Rozrywka Konkursy i loterie Oficjalne wyniki konkursu fotograficznego

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #154714 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od 6 lipca zarejestrowani czytelnicy serwisu: Telix.pl mogli brać udział w konkursie FOTO na najciekawsze zdjęcie wykonane telefonem komórkowym. Zdjęcia biorące udzial w finale zostały opublikowane w Ankiecie na stronie głównej serwisu Telix.pl. Głosować można było do środy do godziny 19:00.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #180917 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jolcia ma pewnie najwięcej znajomych na naszej klasie wiec i najwięcej ocen-tak wygląda sprawiedliwość konkursów tego typu:) Ekdar gratuluje uporu 🙂

• #180918 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Gdy decydowała firma sponsorująca nagrodę, komu ją wręczyć, były głosy, że trafia w ręce znajomych Telix.pl. Dlatego postanowilismy zaryzykować i dać możliwość wyboru Czytelnikom. Jak widać zawsze ktoś jest niezadowolony, chociaż to tylko zabawa, która ma na celu zintegrowanie Czytelników portalu. Mogę tylko dodać, że w następnych konkursach jeżeli się odbędą wyboru będzie dokonywać Redakcja i musicie uwierzyć, że nagrody nie otrzymają znajomi. Nie mogę tylko obiecać kiedy ruszy kolejny etap, bo na razie walczę z chorym okiem i trudno mi zajmować się czymś więcej niż informacjami dla Czytelników. Mam nadzieję, że już za kilka dni będę wiedział coś więcej na ten temat. Pozdrawiam Andrzej

• #180920 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dużo zdrowia Red. Naczelnemu życzę! Naprawdę martwi mnie, że sprawa oka tak długo się ciagnie ;(

• #180921 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Gratuluje wygranej !!! I bardzo się cieszę, "że w następnych konkursach jeżeli się odbędą wyboru będzie dokonywać Redakcja" Słuszny wybór. Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

• #180922 Odpowiedz
      ferdar
      Uczestnik

niema co rozlewac lez ja przegralem ale takie jest zycie a zwyciezczyni naprawde ma duzo znajomych albo zmienne IP kompa. bo u mnie glosowali moi znajomi i znajomi znajomych a niedalem rady. no ale bede probowal w innych konkursach. Pozdrowienia dla redakcji.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #180918 w Oficjalne wyniki konkursu fotograficznego
Twoje informacje:

Anuluj