Oferta Możesz Więcej dla wybranych w Tak Tak i Tak Tak Fon

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Oferta Możesz Więcej dla wybranych w Tak Tak i Tak Tak Fon

Przeglądanie wątków odpowiedzi 22
  • Autor
    Wpisy
    • #152139 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Klienci objęci ofertą, mają możliwość otrzymania doładowania promocyjnego (od 5 do 30 zł brutto), jeżeli w okresie od 6.05.2010 do 20.05.2010 wykorzystają na połączenia, SMS-y, MMS-y, pakietową transmisję danych, zakup pakietów, określoną kwotę brutto. Doładują konto kwotą minimum 25 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #230377 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Już raz mieli podobną promocję, pewnie im sie udała skoro powtarzają. Zawsze można za darmo trochę środków dostac, a 2 tygodnie na wydanie pewnej sumy z konta przy normalnym korzystaniu z telefonu to nie problem 🙂

• #230378 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W ubieglym roku bylo tzw.podwojne doladowanie najpierw nalezalo wydac 25zl z konta na rozmowy lub zakup pakietow minut,a nastepnie zasilic konto za minimum 25zl i ta kwota byla podwajana.Podobna promocja do tamtej, widac Era chce powalczyc o dotychczasowych klientow jak i przyszlych zdobyc- brawo.Ostatnio duzo jest ciekawych promocji w taktaku.

• #230388 Odpowiedz
      bruno
      Członek

Podobne warunki trzeba było spełnić w podwójnym doładowaniu w grudniu 2009 i grudniu 2008. Ostatnio wiele pozytywnych zmian w TT. Czekam na sms’a, zobaczymy jakie warunki mi postawią 😉

• #230399 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Hmm… ciekawa promocja. Ciekawe jestem od czego uzależniona jest wielkość bonusu. Ja jestem już w TT dosyć długo więc liczę na maksymalny wymiar bonusu. Z promocyjnego doładowania na pewno skorzystam 😉

• #230407 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

No no 😀 ktoś już dostał sms’a? Ja zawsze je kasowałam od razu muszę przyznać 😛 Dobrze, że to wyczytałam, teraz będę uważna bo szkoda by było przegapić. 🙂 Co tu mówić, jak zwykle TT dba o klientów. Jeszcze pakiet 1000 minut nie ostygł dobrze, a już wchodzą kolejne bonusy.

• #230415 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zawsze to jakiś bonus. A te 30zł dostać niezła sprawa. To jedno doładowanie gratis. I faktycznie 2tyg na wydanie kasy to nie jest jakiś problem.

• #230423 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

Dość skomplikowana sprawa w zasadzie jak się newsa pierwszy raz czyta, ale tak na dobrą sprawę dopiero po odebraniu smsa człowiek musi podjąć jakiekolwiek zainteersowanie ofertą 🙂 W smsie jest pewnie z resztą napisane kiedy trzeba zrobić doładowanie żeby się załapać na kasę.

• #230442 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jezeli ktos dostanie takiego smsa od ery, to prosze o opinie jakie warunki musi spelnic, aby dostac ten bonus,dziekuje.

• #230460 Odpowiedz
      bruno
      Członek

Na moje oko, wielkość bonusu będzie uzależniona od kwoty doładowania 😉 Zobaczymy czy sms przyjdzie. Jak zawsze- ładujcie przez doladowania.era.pl- standardowo wleci 10% kwoty doładowania.

• #230477 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

Też mi się tak wydaje. No i na pewno jest wszystko uzależnione od historii konta – dołądowań jakie robił i stażu w sieci. Co myślicie?

• #230489 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Żeby zejść ze stanem konta można wykupić pakiety. Całkiem ciekawa promocja, zawsze jakaś kasa moze wpaść na konto

• #230496 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

We wskazywanych przez was promocjach zasady były nieco inne – przecież kwota otrzymanego bonusu zależała od nas samych, tym razem to Era będzie decydować. Ciekaw jestem jakie będą zasady tych decyzji.

• #230526 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W sumie opcja nie jest zła. Dodatkowa kasa, a wymagania dosyć małe aby ją otrzymać. Generalnie promocja niezła. Zawsze jest to dodatkowy bonus.

• #230544 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pytanie-czy ta promocja jest prawdziwa? Na stronie Ery zadnej informacji nie ma o tej promocji.Bardzo prosze jezeli ktos dostanie smsa z zaproszeniem do skorzystania z tego bonusu,aby podzielil sie ta wiadomoscia-dziekuje.

• #230545 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pytanie-czy ta promocja jest prawdziwa? Na stronie Ery zadnej informacji nie ma o tej promocji.Bardzo prosze jezeli ktos dostanie smsa z zaproszeniem do skorzystania z tego bonusu,aby podzielil sie ta wiadomoscia-dziekuje.

• #230615 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czy ktoś dostał już smsa z informacją? Jakie bonusy? Czekam cierpliwie na smska, ale póki co go nie mam. Promocja trwa jeszcze długo, tak więc ciśnienia nie ma. Liczę na duży bonus od Tak-tak :d

• #230735 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dokladnie o 16.32 dostalem na drugi numer identycznego smsa, zapytam jutro w salonie ery bo mam umowe w taktakfonie do 10wrzesnia a polaczenia wychodzace mam do 1wrzesnia,takze brakuje mi 9dni do konca umowy prawdopodobnie bede musial zasilic jeszcze konto za 25zl.Poniewaz tydzien temu dostalem z sieci smsa-wymien juz teraz telefon na nowy i nie czekaj do konca umowy- jezeli bedzie taka mozliwosc to wole nowy aparat,a jak nie to musze jeszcze zasilic konto za 25zl i skorzystam z tej promocji 5zl.

• #230830 Odpowiedz
      bruno
      Członek

Dostałem info: Otrzymasz 25zł ekstra, jeśli w dn. 6-20.05.2010 wydasz minimum 20zł na rozmowy, smsy, mmsy i internet, a w dn. 21-31.05.2010 zasilisz raz konto za min 25 zł. Kupię kolejny pakiet 1000 minut, pakiet sms/mms w Hot i zadzwonie kilka razy poza sieć i tyle.

• #230832 Odpowiedz
      bruno
      Członek

[quote]Dokladnie o 16.32 dostalem na drugi numer identycz.Poniewaz tydzien temu dostalem z sieci smsa-wymien juz teraz telefon na nowy i nie czekaj do konca umowy- jezeli bedzie taka mozliwosc to wole nowy aparat,a jak nie to musze jeszcze zasilic konto za 25zl i skorzystam z tej promocji 5zl. [/quote]

Na wydanie kasy masz czas do 20tego. Skoro możesz już teraz wymienić telefon w TTFonie, to korzystaj. Numer będziesz mieć ten sam, telefon nowy. Tylko może lepiej, żeby ci włączyli Nowy TTFon?

• #230866 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

Całkiem korzystna propozycja. Ciekawa jestem czy ktoś dostał inne, ale chyba raczej nie.
      Dość szybko wychodzą z nowymi promocjami po wprowadzeniu pakietu 1000 minut za 6 zł.

• #230921 Odpowiedz
      bruno
      Członek

@lukasz, to już nie można zamówić TtFona z taryfą Happy? Jest tylko taryfa NTTFon? Telefony wprowadzili naprawdę niezłe i w niezłych cenach. W NTTF są chyba tylko 2 pakiety po 45 minut, ale też możesz włączyć usługę bonus- będzie ci naliczać minuty na wychodzące za minuty przychodzące.

• #230941 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

Wydaje mi się, ze wycofują powoli taryfę Happy, więc nie dziwi mnie to, ze raczej nie jest już dostępna dla nowych abonentów.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 22
Odpowiedz na: Odpowiedź #230866 w Oferta Możesz Więcej dla wybranych w Tak Tak i Tak Tak Fon
Twoje informacje:

Anuluj