Oferta Mix Optymalny w Orange dla Firm -video

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Oferta Mix Optymalny w Orange dla Firm -video

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #153087 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od 15 lutego Orange dla Firm wprowadza nowe plany taryfowe Mix, które zastąpią dotychczasową ofertę operatora. Klienci biznesowi zyskują możliwość wyboru spośród 3 planów Mix.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #190347 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czyli oferta dla każdego jeśli "Plany Optymalne przeznaczone są dla klientów biznesowych kupujących nową aktywację, przenoszących numer do Orange, lub przedłużających dotychczasową umowę. " Ciekawe za ile będzie HTC HD2 w tej ofercie.

• #190349 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Za niezły majątek w dodatku dadzą go z simlockiem 😀 bo to przecież prestiż firmy. Wg mnie trochę mało opłacalna opcje. Są lepsze oferty na rynku.

• #190350 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nemo co jest złego w systemie naliczania? Naliczanie minutowe jest standardem w ofertach abonamentowych także nic w tym dziwnego nie ma. Zresztą to sprawa indywidualna.

• #190351 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Moim zdaniem stawki atrakcyjne, naliczanie sekundowe moze jest u wiekszosci,ale przeciez w optymalnych jest tez wiele inncyh opcji; chociazby darmowy hotspot, transfer 2 gb za 15 zl etc.

• #240131 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Oszuści .!
      Ja zawsze miałam sms po 20 groszy a minuty do WSZYSTKICH SIECI po 1 zł i teraz jak ptrzedłużałam umowe z nimi to obiecali że stawki mniejsze i e jeszcze dostane 200 minut a nie mam ani tego ani tego tylko sms o 2 grosze droższe. Jak tak to wydzwaniają o przedłużenie a o tym że nie przestrzegają umowy to rozmawiać nie chcą 🙄

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #240131 w Oferta Mix Optymalny w Orange dla Firm -video
Twoje informacje:

Anuluj