Odjechana Promocja w Tak Taku

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Odjechana Promocja w Tak Taku

Przeglądanie wątków odpowiedzi 43
  • Autor
    Wpisy
    • #152501 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Tak Tak proponuje wszystkim użytkownikom taryf Nowy Tak Tak i Tak Tak HOT nową, Odjechaną Promocję, w której za minutę rozmowy klient zapłaci…0 groszy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #193882 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

czyli 1000 minut za 6zł / nie daje 0 groszy

• #193883 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No nie daje, ale wyliczeni ile kosztuje minuta tez nie takie łatwe 🙂 ale dokładnie to 0.006 grosza 🙂 bardzo fajne info dla Tak Takowców, dodatkowo darmowe sprawdzanie stanu konta

• #193885 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mała poprawka nie 0,006 ale chyba 0,6 grosza za minutę jeżeli zalożymy 1000 minut za 6 PLN 🙂

• #193886 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Chyba rzeczywiście 0.6 grosza za minutę 🙂 tak czy inaczej – naprawdę malutko. Chodziło mi o sprawdzanie ilości minut w pakiecie, w Orange biorą za to 20 groszy, w TT nic

• #193887 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W Orange mam za te same pieniądze WSZYSTKIE stacjonarne gratis a tu TYLKO w Era czyli prawie wcale 🙁

• #193888 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

lipa, od orange ściągnęli tą niby promocje, bo już nie mają

co wymyśleć hehe

• #193890 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Orange jest przecież własnością tej samej firmy, co TP. Czyli dali darmowe stacjonarne bo sami sobie płacą FTR. Co innego Era. w Playu Stan Darmowy tez nie obejmuję stacjonarnych i jakoś narzekania ni e słyszałem. A naśladowanie dobrych i tanich promocji dla klientów Ery jest korzystne, zatem to żaden problem

• #193891 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

badziewie

• #193892 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

timur, żeby korzystać ze stanu darmowego w Heyah i Play Fresh trzeba miesięcznie wydać na to 30zł – na doładowania. Poza tym Play ma tylko ok. 3 mln klientów, Era prawie 15 mln. W TT pakiet kosztuje 6 zł, mam na koncie kasę z podwójnego doładowania, wg mnie to świetna promocja. Oby została w TTHot długo.

• #193893 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Znowu reklamowe kłamstwa . Co na to UOKiK ??? Jednak koszt połączenia to co najmniej 6 gr a nie 0 gr

Nie rozumiem po co ta ściema skoro to i tak bardzo dobra promocja . To ok 23-24 mln potencjalnych użytkowników do których możemy dzwonić w tak niskiej cenie .

• #193894 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

dziecko najpierw naucz sie liczyc, a pozniej sie wypowiadaj. Koszt minuty to 0,6 grosza

• #193895 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

~fg Mimo , że formalnie masz rację , w niczym nie zmienia to sensu mojej wypowiedzi . A to on jest ważny a nie mało istotna pomyłka .

• #193896 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

6 zł za 1000 min na 14 dni. Czyli nadal nic ciekawego.

• #193897 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Po prostu jest to pakiet na tanie minuty w sieci. Kto sie ze mną zgadza?

• #193898 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A co to takiego jest taktak?.

• #193899 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pakiet Fajny lepiej miec 1000 minut za 6 zł niż mieć 250 minut za 50 zł jak to mialo kiedys miejsce w tak tak w mega pakiecie…

• #193900 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W sumie nie da się zapłacić 0,6 grosza 🙂 bo u nas najmniejsza stawka to 1grosz. Więc pod tym patrząc rozmowy są za darmo. Zresztą 6zł za pakiet 1000minut to bardzo mało.

• #193902 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

~Cypek Cały sens prepaida polega na wcześniejszym opłaceniu usług . Jednak nikt rozsądny nie twierdzi , że po doładowaniu ma rozmowy za 0 gr , czy za darmo .

• #193903 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pakiet dla tych którzy dużo dzwonią po sieci. Chyba mało osób potrafi wydzwoni 1000 minut w 14 dni.

• #193904 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A co Tak Tak Fonami?

• #193905 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No niestety każdy by chciał za darmo:) przecież w Play też żeby mieć stan domowy trzeba doładować za 30zł. A tutaj pakiet wprowadzili i tyle a i tak jest opłacalny.

• #193906 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pakiet jest opłacalny. Za 6 zł w Pakiecie Lojalnościowym jest 43 minuty, w innych minutowych zazwyczaj 30 minut. Tu- przez 2 tygodnie można rozmawiać praktycznie bez limitu. Jak dla mnie- świetne posunięcie, bo pakiet jest też w hot.

• #193907 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

Właśnie dla Hota najlepsze – Hot się rozbudowuje, a to ważne. Jak się wyciśnie pakiet do końca to wychodzi 0.06 grosza na minutę 🙂 Takie psie pieniądze jak 6 zł to codziennie wyrzucamy na bzdury, ani nie wiemy kiedy. Można się więc w to miejsce zagadać na śmierć 🙂

• #193908 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

w play 30zl pozostaje a w tt 6zl zabiera era. PLAY GORA

• #193909 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Taryfa HOT rośnie w siłę. Jestem pod wrażeniem. Numerki za grosze, pakiety smsów, a teraz jeszcze 1000 minut po sieci. Do tego jeszcze zdobyć można 100 minut za doładowanie konta kwotą 50 złotych. Widzę, że na rynku operatorów komórkowych dzieje się naprawdę wiele.

• #193910 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dzieje się co prawda brakuje jeszcze kilku pakietów ale już teraz jest bardzo dobrze. Te pakiety czy to smsy czy te minuty to jednak znaczne obniżenie kosztów a to teraz ważne. Co prawda 14 dni na wygadanie 1000minut ale cena za niego 6zł to prawie co nic a gadać można właściwie bez ograniczeń.

• #193911 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

Nie przekonani jeszcze do Hota chyba zaczną się przenosić 🙂 Ja już dawno wzięłam bo mi ogólna stawka się podobała. Promocje też fajne wyskakiwały, ale,że tego będzie aż tyle to nie przewidywałam.

• #193912 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jeśli ten pakiet na stałe zostanie w Hot, to naprawdę ofercie nic więcej nie potrzeba. Za kilka złotych mozna mieć prawie nielimitowane rozmowy w całej sieci.

• #193913 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jeżeli ktoś ma naprawdę sporo osób po sieci to faktycznie oferta jest naprawdę dobra i bardzo korzystna. za 6zł mamy tysiąc minut a jeszcze do tego możemy wykupić sobie smsy po sieci.

• #193914 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ale przy takiej ofercie rozmów wewnątrz sieci chyba nie ma sensu pisać smsów 😉 No, ale w pakiecie w TT smsy można wymienić na mmsy, a tego żadna rozmowa nie zastąpi. 1000 minut do wykorzystania dla mnie graniczy prawie z niemożliwością, ale pakiet i tak aktywowałem.

• #193915 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

Hehe, fakytcznie 🙂 łatwiej zadzwonić skoro minut jest tyle. Nie ma ryzyka, że zejdą całe w 14 dni przy normalnym użytkowaniu, a daje to totalny luz psychiczny i zero zmartwień kosztami. W TT już i tak z bonusami 100 minutowymi było fajnie w sieci, podwójne doładowania jeszcze bardziej obniżały koszty.

• #193916 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

100 darmowych minut z megadoładowania można zdobyć do jutra, na dodatek minuty mozna wykorzystać na połączenia z telefonami stacjonarnymi. Ale pakiet 1000 minut za 6 zł w TT wymiata. Może atrakcyjnością konkurować tylko z podwójnymi doładowaniami.

• #193917 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

Sama nie wiem czy nie jest lepszy nawet od podwójnych. Podwójne to fantastyczny wynalazek, bo do wszystkich sieci w zasadzie ma się taniej, bo kasa z doładowania jest do wykorzystania na wszystkie usługi.

• #230126 Odpowiedz
      bruno
      Członek

Manoo, w Orange to „gratis” kosztuje 10zł. Plus jak futo napisał- opcja sprawdzenia stanu pakietu jest płatna. Zresztą wszystkie smsy sprawdzające stan pakietów są w Orange płatne. 1000 minut w TT obejmuje całą Erę łącznie z telefonami stacjonarnymi, których jest ok. pół miliona. Poza tym pakiet kosztuje 6 zł i można za darmo sprawdzić jego stan.

• #230262 Odpowiedz
      Jakson
      Członek

no własnie szkda tylko ze orange podniesło cene do 10 zł

• #230317 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

Bruno, o płatnym sprawdzaniu stanu pakietu to jeszcze nie słyszałam 🙂 Myślałam, że różnica między pakietami jest tylko w cenie aktywacji. Zatem nawet gdyby cena pakietu się nie podniosła można by i tak powiedzieć, że Erowy od samego początku był bardziej udany.

• #230358 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

„Manoo, w Orange to „gratis” kosztuje 10zł. Plus jak futo napisał- opcja sprawdzenia stanu pakietu jest płatna. Zresztą wszystkie smsy sprawdzające stan pakietów są w Orange płatne. 1000 minut w TT obejmuje całą Erę łącznie z telefonami stacjonarnymi, których jest ok. pół miliona. Poza tym pakiet kosztuje 6 zł i można za darmo sprawdzić jego stan.” -TO SŚCIEMA ZE MOZNA DZWONIC NA STACJONARNE TEL. (WSZYSTKIE) MOŻNA ALE TYLKO NA STACJONARNE ERY !!!! NIE WSZYSTKIE.

• #230401 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Balboa, przecież bruno dokładnie napisał, że darmowe minuty dotyczą wyłącznie stacjonarek Ery, tak więc nie wiem w czym znalazłeś sensację 😉 Nie da się ukryć, że promocja Tak-taka jest korzystniejsza.

• #230505 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

1000 minut do Ery. W Orange trzeba zapłacić za sprawdzenie stanu konta, w TT jest za darmo. I cena pakietu w TT jest lepsza niż w Orange.

• #230886 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość
    • #231021 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

Balboa 🙂 czytanie ze zrozumieniem się kłania. We wszystkich newsach jakie czytałam było napisane wyraźnie, że kwestia dotyczy stacjonarek Ery. Jak się czyta szybko i po łebkach to takie rzeczy potem się przekręca. Żadna ściema zatem, zwykły misanderstending 😉

• #232545 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

Świetny pakiet, nawet po podniesieniu ceny jest atrakcyjny i opłacalny i cieszę się, że został przedłużony. Przyzwyczaiłam się do nielimitowanego ględzenia w sieci i wolałabym, żeby pakeit został na stałe.

• #249984 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Najlepiej by zrobili jakby 5zl przedluzalo o rok do przodu

Przeglądanie wątków odpowiedzi 43
Odpowiedz na: Odpowiedź #193913 w Odjechana Promocja w Tak Taku
Twoje informacje:

Anuluj