Od piątku 500 miast w zasięgu Play Online

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Od piątku 500 miast w zasięgu Play Online

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • #154505 Odpowiedz
      rafaik
      Członek

Od piątku liczba miast z zasięgiem PLAY Online przekroczy pięćset. Lista miast zostanie opublikowana niezwłocznie po otrzymaniu komunikatu prasowego.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #182189 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ale to wszystko i tak nie zmienia faktu że zasięg mają w dalszym ciągu mały. Nawet w tych większych miastach bywa nieciekawie. Jeszcze im sporo brakuje.

• #182190 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pol tylko na 3g a pakiety pol w abo i niebawem w pf(a mix?)..pytania:1-jakie play ma dokladnie wymagania koncesyjne na 3g i gsm?2-czemu na mapce zasiegu p4 brak oddzielnie 3g i gsm??

• #182191 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Sprawdzałem przed chwilą włożyłem kartę Playa ustawiłem telefon w trybie only 2G i net dobrze chodził. WIęc nie tylko na 3G.

• #182194 Odpowiedz
      johnny-18
      Członek

ale play nie ma swojej infrastruktury na 2G a Play Online działa tylko w infrastrukturze Play. Chyba, że ktoś lubi dopłacać 😉

• #182195 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

johny co ty pleciesz człowieku???? Play ma swoją infrastrukturę 2g. Bardzo szybko przybywa im nadajników GSM. Inna kwestia że Play OnLIne działa rzeczywiście na 3g Play’a

• #182196 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Drodzy… ja wlasnie pisze do was podlaczony do POL… na EDGE!!! 😀 Więc nie tylko na 3g…

• #182197 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

miken –> Rozumiem ze mówisz o Play Online ?

• #182198 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Play Online dziala rowniez na EGSM900 czyli EDGE. Sprawdzone wielokrotnie. Oczywiscie w sieci macierzystej, a nie w roamingu Plusa.

• #182199 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ale przeciez edge, to nie jest zaden luksus, takze nie wiem po co w ogole o nim gadac. Zwlaszcza teraz, kiedy orange ma cdma, ktore edge bije na glowe.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Odpowiedź #182189 w Od piątku 500 miast w zasięgu Play Online
Twoje informacje:

Anuluj