Start › Forum › Sprzęt › Telefony – pozostali producenci i inne tematy › Pozostali producenci › Obniżka cen popularnych modeli telefonów w Play
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćwita, z innej beczki – to co się dzieje z internetem play w warszawie po wprowadzeniu stanu darmowego to …… a może to tylko u mnie?
-
Anonimowy
GośćBardzo dobrze ze dają ten telefon LG od razu z panelami słonecznymi … po zakupie można czerpać energie ze słońca 😉
-
Anonimowy
GośćDzięki GD510 oszczędzamy energię i chronimy środowisko, skoro cena spdła to warto pobiec do salonu i zaopatrzeć się w tę ekologiczną nowinkę
-
Anonimowy
Gośćdziadostwo , czyszczą magazyny, jaki byś nie używał za w
Wilanowie brak zasięgu…!!!!
-
Anonimowy
GośćLG to jeden z producentów ktory w 2009 roku konsekwentnie utrzymywał wzrost sprzedaży i systematyczne zwiększał udział w rynku
-
Anonimowy
GośćFajne jest to LG GD510 a możliwość ładowania baterii za pomocą energii słonecznej jest dla mnie zbawiennym rozwiązaniem bo mam ciągłe problemy z naładowaną komórką
-
Anonimowy
GośćFajne jest to LG GD510 a możliwość ładowania baterii za pomocą energii słonecznej jest dla mnie zbawiennym rozwiązaniem bo mam ciągłe problemy z naładowaną komórką
-
-
AutorWpisy