Start › Forum › Sprzęt › Pozostałe tematy › Numer GG na całe życie i koniec padów
- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 9 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćTo nie było wygaszanie tylko kradzież numerów, ja się logowałem i mi zabrali bo był z tych pierwszych pięcio cyfrowych
-
Anonimowy
Gośćzmiana na polecenie CBA, teraz żadne dane nie znikną nie ma się z czego śmiać
-
Anonimowy
Gość"Dotychczas zdarzało się, że brak logowania na dany nr GG przez określony regulaminem okres wiązało się z przydzielaniem numeru innej, nowej osobie. Teraz ten problem zniknie – ekspiracja zostanie usunięta w najbliższych tygodniach."
Co? Pierwszy raz o tym słyszę.Czyli mogłem przez dłuższe nie logowanie się stracić numer na rzecz kogoś innego i wtedy numery osób,które były na tym numerze straconym trafiły by w ręce kogoś niepowołanego? LOL..
-
johnny-18
CzłonekNIE! Po określonym czasie ktoś dostawał twój numer, a nie listę kontaktów wyeksportowanych na serwer.
-
Anonimowy
GośćZakładam nowe gg i za kazdym razem wyskakuje mi komunikat ze niepoprawne hasło do serwera. Wpisuje hasło i to samo. Co jest grane ?
-
-
AutorWpisy