Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Nowy Tak Tak -regulaminy
- Ten temat ma 16 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 9 miesięcy temu przez
Emka.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćno i jak wam tak takowcą się to podoba? 😛
-
Anonimowy
GośćJednym slowem ZGROZA!
-
Anonimowy
GośćByłoby ok jesli, jednak aktywowana jest godzina za grosze przy każdym połaczeniu nawet kilkosekundowym generuje 99 gr, lepsze byłoby 2xkasa z doładowania
-
Anonimowy
Gośćco Era zmienila- NIC, ale bezsensowna akcja nazwana szumnie Nowy TT, kicha
-
Anonimowy
GośćDobrze, ze wczesniej kupilem starter i jestem w taryfie Happy. Nigdy nie przejde na tego nowego Tak-Taka na takich warunkach!!!
-
Anonimowy
Gośćdla "Godziny za grosze" kupie starter, jednak 99 gr za 59 minut rozmowy to niewiele. Taniej do Ery się nie zadzwoni, a dla wielu to ważne.
-
Anonimowy
GośćCiekawa jest ta opcja: godzina na grosze. Najlepsza w nowym TakTaku.
-
Anonimowy
Gość@MM chyba że będziesz musiał przejść 🙁
-
Anonimowy
GośćPodwyżka
Ceny w nowym tak taku wzrosły o 2 grosze za sms oraz za połaczenie do play.
Ograniczenie do 2 pakietów miesięcznie świadczy o ograniczonym toku myslenia ekspertów w erze.
Godzina za 99 gr – dobra jezeli ktos jest umowiony na rozmowę dłŹższą niz 5 minut 🙂
-
Anonimowy
GośćCzy Ktoś może odpowiedzieć, czy zmieniając taryfę tracimy stare pakiety? Niestety, nigdzie nie ma na to odpowiedzi w regulaminach.
-
Anonimowy
GośćTylko godzina za grosza a jak polaczysz sie z poczta to juz zjada 99gr a co bedzie jak bedziesz rozmawiac 61minut?
-
Anonimowy
GośćZapewne placi sie normalnie juz wg taryfikatora. Aczkolwiek godzina za grosze nie jest zla. Czasem mozna sobie wziasc na glosno mowiacy i uzyc telefonu jako krotkofalowki:P takze sa tez dobre strony.
-
Anonimowy
GośćChyba będę musiał się bliżej wgryźć w regulaminy. Ale wydaje mi się, że stare pakiety, np. lojalnościowy- nie działają. Plus- zapewne kiedy przejdzie się na ntt- staż liczy się od początku. Ale godzina za grosze- najlepsza opcja w tej ofercie.
-
Emka
CzłonekNajwiększy plus Nowego TakTaka to z pewnością tańsze stawki wyjściowe, 56gr to nie jest aż tak dużo. Godziny za 0.99-fajne jeśli ktoś przy każdym połączeniu rozmawia więcej niż dwie minuty, poza tym rozmowy z 3 wybranymi numerami już od 3 gr-to jest fajne, dobrze, że zostaje:)
-
Anonimowy
Gośćale to i tak, tak tak wychodzi blado na tle 36i6, ja zostaje w 36i6 napewno, dzisiaj wykupiłam gadke szmatke, zoabcze jak bedzie sie sprawowac
-
Emka
CzłonekIlu użytkowników tyle opinii, każdemu tak naprawdę pasuje co innego, ja na TT nie narzekam, czasem promocje są lesze, czasem gorsze;)
-
-
AutorWpisy