Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Noworoczna wyprzedaż telefonów w Orange
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 7 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćCo daje wyprzedaż jak operator uparcie trzyma się wysokich cen za połączenia i za internet. a konkurencja nie śpi. Koniec z siedzeniem i trzymaniem się operatora który nie jest elastyczny i nie dostosowuje cen do rynkowych. Nie mam zamiaru przepłacać. Można Temu operatorowi zadedykować fragment wiersza Adama Asnyka.
"Trzeba z Żywymi naprzód iść,
Po życie sięgać nowe:
A nie w uwiędłych laurów liść
Z uporem stroić głowę!"
-
Anonimowy
GośćNikt Cie nie zmusza do korzystania z usług tego albo innego operatora. Dla mnie ceny mają bardzo dobre i nie narzekam, a to że obniżyli teraz koszt telefonu jest tylko dodatkowym plusem
-
Anonimowy
GośćZmusza mnie cyrograf który podpisałem. Porównaj ofertę Play-a i będziesz miał porównanie. I wyjdzie Ci że "ceny mają bardzo dobre" ale mogą mieć jeszcze lepsze i poco przepłacać.
-
Anonimowy
GośćPrzynajmniej nie trzeba sie martwic ze nagle przeskoczy na inny przekaznik i zacznie naliczac dodatkowe oplaty za korzystanie z netu.
-
Anonimowy
GośćPrzynajmniej nie trzeba sie martwic ze nagle przeskoczy na inny przekaznik i zacznie naliczac dodatkowe oplaty za korzystanie z netu.
-
Anonimowy
GośćDziwne mam kilku kumpli korzystających z play-a i jakoś o takich problemach nic nie mówili. Wręcz odwrotnie. Są zadowoleni że za te same pieniądze mogą sobie na więcej pozwolić.
-
Anonimowy
GośćTo fakt w Play jest to bardzo duży problem bo można się złapać i sporo zapłacić bo w Play stawka za każde 100kB to 12groszy. A Orange, ma ceny spore jak na telefony z blokadą sieci:/
-
-
AutorWpisy