Nowe telefony w Heyah MIX

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #152561 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Telefoniczna oferta Heyah MIX stale się powiększa – do punktów sprzedaży Heyah wprowadzone zostały kolejne modele telefonów: Samsung Cobble E1150 oraz Sony Ericsson Naite. Równocześnie obniżona została cena aparatu Nokia 6303.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #193492 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

Kolejne Hejowe "szerzej i taniej" 🙂 naprawdę miło z ich strony. Chyba chcę tego samsunga 😉

• #193493 Odpowiedz
      Boca
      Członek

Dobrze, że ciągle pracują nad ofertą i zmieniają ją w różny sposób. Albo tańsze telefony albo nowe modele.

• #193494 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Za 6303i razem na 12m muszę wywalić 759 zeta i jakie drogie taryfy. Kupię sobie nowy bez simlocka za 499,- start playa za 5zł i doładowanie 5 zeta i mam wszystkich na cały rok w nosie.

• #193495 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

I masz telefon, którego nie doładowujesz ale taniej? Chyba nie rozumiem, co w tym fantastycznego? W mixie Heyah też są telefony bez simlocka… nie czaję tego Twojego świetnego interesu.

• #193496 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No ale za 5zł to nie pogadasz sobie 🙂 Tutaj Heyah ma nawet dobre ceny. Są chyba jednym z młodszych ofertach typu Mix więc też cudów jak na razie nie ma co wymagać ale i tak już teraz jest w czym wybrać. A widzę i po 1zł są telefony.

• #193497 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

No właśnie – chyba chodziło koledze o to, ze u Play jest już za 5 zł roczne przetłużenie aktywności konta, tylko właśnie co komu po tym jak dzwonić nie ma za co 🙂 przecież kasa, którą wydajesz na doładowania to nie w zasadzie koszt telefonu, tylko usług, więc nie można powiedzieć, że wydajesz jakąś tam kasę na telefon. Kupi sobie nowy bez simlocka za 499 i starter i nie bedzie nigdzie dzwonił przez rok 🙂 też mi coś.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #193495 w Nowe telefony w Heyah MIX
Twoje informacje:

Anuluj