Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Nowe miasta w zasięgu Play Online i 190 tysięcy użytkowników
- Ten temat ma 11 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 1 miesiąc temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
rafaik
Uczestnik -
Anonimowy
GośćI jest "oficjalnie" moje miasto, a i tak było to dziwne, że anteny na wieży ciśnień wisiały od czerwca 2008r.! Chyba mieli jakieś problemiki…
-
Anonimowy
Gośćheheh dziw bierze ze dopiero teraz sa takie miasta jak Minsk Mazowiecki czy Suwalki. Oj ten Play niby dodaje nowe miasta ale jestem ciekawe kiedy mozna bedzie korzystac z niego normalnie bez przerywan i utraty zasiegu w trasie czy w pociagu jadac nad morze.
-
Anonimowy
GośćZ internetu Play uzywam tylko ofertę na kartę, bo dostepna jest w dużych miastach. Poruszając się po Polsce wolę internet Orange jest pewne że zawsze znajdę zasieg.
-
Anonimowy
GośćJa wole ofertę Ery tam mam 1gb za 49zł w abonamencie. Zaś w Orange za 39,50zł jest tylko 0,5gb a to trochę mało jednak bardziej kalkuluje się dołożyć 10zł i dostać dwa razy więcej.
-
Anonimowy
Gośća ja mam 10 gb w Play za 45 zł i się nie chwalę
-
Anonimowy
GośćAle masz go tylko w okreslonych miejscach. A ja jezdze po Polsce i mam neta wszedzie!
-
johnny-18
CzłonekA ja w Plusie mam 3GB za 56zł – dają 25% zniżki przy przedłużaniu na 12 m-cy
-
Anonimowy
GośćA ja mam w każdym miejscu w którym przebywam stałe łacze, więc net w komórce jest mi niepotrzebny.
-
Anonimowy
GośćJak zwykle uwazam ze najwazniejszy jest brak zobowiazan na oferty na net..jak juz jestesmy mobilni to 2 simy:w miastach play online poza nimi oferta simplusa na net(najtansza) lub bc czy of w prepaidzie oczywiscie..zasieg to podstawa a play niech stawia maszty i odpali na pol edge,jak w pakietach na net w fonie.3mam kciuki
-
Anonimowy
Gośćdo johnny-18: No muszę Cię zmatrwić, mało się starałeś! ja już drugi raz mam 50% rabatu no i plus razem 500MB na telefonie abo (Ps. naliczane co 10KB lepiej niż w pakietach iPLUS)
-
Anonimowy
Gośća zasięg GSM jest w całej polsce?
-
-
AutorWpisy