Nowe miasta w zasięgu Play Online i 190 tysięcy użytkowników

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nowe miasta w zasięgu Play Online i 190 tysięcy użytkowników

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • #155159 Odpowiedz
      rafaik
      Uczestnik

PLAY dokładnie rok temu wystartował. Na początku PLAY oferowało szybki Internet w 28 miastach, od 10.07.2009 zasięg będzie obejmował 398 miast. Dodatkowo usługę można będzie kupić tylko w oparciu o dowód osobisty. 7 lipca Play Online miał urodziny – pierwsze.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #178328 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

I jest "oficjalnie" moje miasto, a i tak było to dziwne, że anteny na wieży ciśnień wisiały od czerwca 2008r.! Chyba mieli jakieś problemiki…

• #178331 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

heheh dziw bierze ze dopiero teraz sa takie miasta jak Minsk Mazowiecki czy Suwalki. Oj ten Play niby dodaje nowe miasta ale jestem ciekawe kiedy mozna bedzie korzystac z niego normalnie bez przerywan i utraty zasiegu w trasie czy w pociagu jadac nad morze.

• #178332 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Z internetu Play uzywam tylko ofertę na kartę, bo dostepna jest w dużych miastach. Poruszając się po Polsce wolę internet Orange jest pewne że zawsze znajdę zasieg.

• #178333 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja wole ofertę Ery tam mam 1gb za 49zł w abonamencie. Zaś w Orange za 39,50zł jest tylko 0,5gb a to trochę mało jednak bardziej kalkuluje się dołożyć 10zł i dostać dwa razy więcej.

• #178334 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a ja mam 10 gb w Play za 45 zł i się nie chwalę

• #178335 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ale masz go tylko w okreslonych miejscach. A ja jezdze po Polsce i mam neta wszedzie!

• #178336 Odpowiedz
      johnny-18
      Członek

A ja w Plusie mam 3GB za 56zł – dają 25% zniżki przy przedłużaniu na 12 m-cy

• #178337 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A ja mam w każdym miejscu w którym przebywam stałe łacze, więc net w komórce jest mi niepotrzebny.

• #178338 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak zwykle uwazam ze najwazniejszy jest brak zobowiazan na oferty na net..jak juz jestesmy mobilni to 2 simy:w miastach play online poza nimi oferta simplusa na net(najtansza) lub bc czy of w prepaidzie oczywiscie..zasieg to podstawa a play niech stawia maszty i odpali na pol edge,jak w pakietach na net w fonie.3mam kciuki

• #178339 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

do johnny-18: No muszę Cię zmatrwić, mało się starałeś! ja już drugi raz mam 50% rabatu no i plus razem 500MB na telefonie abo (Ps. naliczane co 10KB lepiej niż w pakietach iPLUS)

• #178342 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a zasięg GSM jest w całej polsce?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Odpowiedź #178333 w Nowe miasta w zasięgu Play Online i 190 tysięcy użytkowników
Twoje informacje:

Anuluj