Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Nowa taryfa Any Mobile w sieci Sprint do wszystkich za darmo
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 11 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
KamilBakowski
Członek -
Anonimowy
Gość900minut miesiecznie dla amerykanów to jest brak limitu, hehe. ale nie dla nas. W Polsce wystaczyły by darmowe minuty do każdej sieci np miedzy 18 a 6 oraz w weekend. np 500 lub 1000minut do kazdej sieci komórkowej i stacjonarnej w kraju. Tak jest np w hiszpani do kazdej sieci jeden z operatorow daje 500minut.
-
Anonimowy
Gośćnie mda operator tego w Polsce nigdy – bo co z segmentem corporate? Byle przedsiebiorca kupiłby abonament za 500zł no limit -a dzis musi płacić wiecej…
-
LesH
UczestnikTo żadna nowość. W ubiegłym roku Vodafone De oferowała jakiś PDA z ekranem dotykowym na całej powierzchni frontu obudowy (nie pamiętam modelu ani marki, chyba LG) z abo 99 Euro/mies a w tej cenie były nielimitowane połączenia i sms-y do wszystkich sieci (niemieckich) oraz nielimitowany volumenem danych mobilny internet (!!!) na tej samej karcie SIM. Już chciałem podpisać umowę i spytałem wnikliwie, czy ten internetowy bonus działa także wtedy, gdy telefon robi za modem dla komputera. Kilkadzieścia minut konsultował się dla mnie niekompetentny sprzedawca u swego operatora i w końcu odpowiedź padła: NIE, niestety, nielimitowany internet tylko na telefon, czyli gdy telefon jest terminalem końcowym. Ponieważ tamten fon z oferty nie miał zbyt rewelacyjnej rozdzielczości ekranu, brakowało mu też wielu praktycznych funkcji internetowych – odstąpiłem od podpisania umowy, ale puenta jest jednoznaczna: dla tych, którzy bardzo dużo dzwonią i smsują do wszystkich sieci niemieckich stały abonament 99 Euro za nielimitowane rozmowy i smsy do wszystkich sieci krajowych to rewelka!
-
Anonimowy
GośćA co za problem łączyć się bez użycia telefonu? Jak masz telefon z wifi to nawet modemu nie trzeba.
-
Anonimowy
GośćZnowu pojawiły się bzdury typu "Nowa taryfa ….. za darmo" .
"Swoją drogą jak można mówić" o DARMOWYCH rozmowach , czy taryfach , gdy się płaci za nie abonament (-:
-
wlo
UczestnikKluczowe pytanie – jaki zasięg włąsny ma ten Spring? Bo jak taki jak np. dzisiaj Centernet w Polsce, za taką cenę też pewnie by im się opłacało dać nielimitowane rozmowy…
-
Anonimowy
GośćBez sensu jest przeliczanie kwot 100$=260zł, ponieważ mniej więcej 100$ w USA to 100zł w Polsce, wiec jesli mamy sie zastanawiać nad pytaniem czy to ma racje bytu, odpowiadam owszem, bardzo tylko za 100zł/mc a nie 200…300..1000
-
-
AutorWpisy