Nowa Jedyna z przeniesieniem w sieci Era -regulamin

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nowa Jedyna z przeniesieniem w sieci Era -regulamin

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • #152797 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Klienci, którzy od 18 marca br. przeniosą swój numer do sieci Era, otrzymają na sześć miesięcy abonament z 50 proc. zniżką (z 55 zł z VAT na 27,50 zł z VAT), w taryfie Nowa Era Jedyna. Warunki Oferty Promocyjnej „Nowa Jedyna z przeniesieniem”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #192175 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

idzcie wy a tymi abonamentami!! mam Heyah na karte 4ry

lata i sie nie przejmuje zadnymi comiesiecznymi oplatami,

laduje raz na maksa gdy jest promocja 2x doladowanie.

teraz mam 400zl na karcie co mi wystarczy na rok.

abonament mi sie da tego komfortu i taniosci!! (badz co

badz zaplacilem za to polowe mniej)

• #192176 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Być może. Heyah jest bardzo dobrą ofertą. Ma właściwie wszystkiego po trochu (chodzi o net, rozmowy międzynarodowe itd) w sobie i co za tym idzie duże możliwości. Abonament to jednak to że można wziąć sobie telefon no i nie martwić się że może zbraknąć środków na koncie.

• #192177 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W TT za przeniesienie można w ciągu roku dostać nawet 200zł do wykorzystania w sieci. @rew, w TT i Heyah są podwójne doładowania- ładujesz raz na kilka miesięcy, dostajesz drugie tyle gratis do wykorzystania bezterminowo i na wszystkie usługi. Nie trzeba, jak w przypadku abonamentu, płacić określonej kwoty co miesiąc i nie trzeba się martwić, że nie ma kasy na koncie.A stawki w TTHot spadają nawet do 15 gr/min. prepaidy są znacznie bardziej atrakcyjne, niż abonamenty. A telefon możesz sobie wziąc (nowy, dobry i w niskiej cenie) w TTFonie, z którego korzystasz jak z prepaida.

• #192178 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Podwójne doładowania są bardzo dobre i nie ma co tu negować:) Można załadować raz i przez długi okres nie martwić się o środki na koncie. I to jest dobre. Zresztą Heyah i TT to jedyne sieci które dają i to od dłuższego czasu do wszystkich 100%. Inni operatorzy mogli by pójść w ich kierunku.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Odpowiedź #192178 w Nowa Jedyna z przeniesieniem w sieci Era -regulamin
Twoje informacje:

Anuluj