Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Nowa Jedyna z przeniesieniem w sieci Era -regulamin
- Ten temat ma 4 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćidzcie wy a tymi abonamentami!! mam Heyah na karte 4ry
lata i sie nie przejmuje zadnymi comiesiecznymi oplatami,
laduje raz na maksa gdy jest promocja 2x doladowanie.
teraz mam 400zl na karcie co mi wystarczy na rok.
abonament mi sie da tego komfortu i taniosci!! (badz co
badz zaplacilem za to polowe mniej)
-
Anonimowy
GośćByć może. Heyah jest bardzo dobrą ofertą. Ma właściwie wszystkiego po trochu (chodzi o net, rozmowy międzynarodowe itd) w sobie i co za tym idzie duże możliwości. Abonament to jednak to że można wziąć sobie telefon no i nie martwić się że może zbraknąć środków na koncie.
-
Anonimowy
GośćW TT za przeniesienie można w ciągu roku dostać nawet 200zł do wykorzystania w sieci. @rew, w TT i Heyah są podwójne doładowania- ładujesz raz na kilka miesięcy, dostajesz drugie tyle gratis do wykorzystania bezterminowo i na wszystkie usługi. Nie trzeba, jak w przypadku abonamentu, płacić określonej kwoty co miesiąc i nie trzeba się martwić, że nie ma kasy na koncie.A stawki w TTHot spadają nawet do 15 gr/min. prepaidy są znacznie bardziej atrakcyjne, niż abonamenty. A telefon możesz sobie wziąc (nowy, dobry i w niskiej cenie) w TTFonie, z którego korzystasz jak z prepaida.
-
Anonimowy
GośćPodwójne doładowania są bardzo dobre i nie ma co tu negować:) Można załadować raz i przez długi okres nie martwić się o środki na koncie. I to jest dobre. Zresztą Heyah i TT to jedyne sieci które dają i to od dłuższego czasu do wszystkich 100%. Inni operatorzy mogli by pójść w ich kierunku.
-
-
AutorWpisy