Nowa generacja mobilnych przeglądarek Opera Mini 5 już dostępna

Start Forum Sprzęt Komputery i akcesoria Nowa generacja mobilnych przeglądarek Opera Mini 5 już dostępna

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
  • Autor
    Wpisy
    • #154578 Odpowiedz
      KamilBakowski
      Członek

Opera Software przedstawiła wczoraj nowa przeglądarkę Opera Mini 5 beta, najnowszą wersję przeglądarki na telefony komórkowe. Została ona wyposażona w nowy interfejs „shiny”. Więcej szczegółów w rozwinięciu news’a.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #181808 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Opera rządzi, na PC i na telefonach. Nowa jest super, ale czy będzie obsługiwać wyższe rozdzielczości na telefonach dotykowych?

• #181810 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Już ją mam. Boska. Świetnie obsługuje telefon dotykowy, lepsza od wbudowanej przeglądarki.

• #181812 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Opera Mini działa chyba na wszystkich rozdzielczościach. Na dotykowych również. Ja testuje ją na HTC HD i działa rewelacyjnie a screeny z testów masz na samej górze newsa.

• #181813 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dodam, że na "zwykłym" telefonie też działa, nawet efektowniej 🙂

• #181814 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Okey już wiem dlaczego nie mogę znaleźć opera link:

"Downloads, feeds and Opera Link are all disabled in the Beta while we polish the implementation"

Trzeba będzie na to jeszcze poczekać. Tak czy siak przeglądarka wymiata.

• #181815 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dajta znac na Teliksie jak sie ukaze po polskiemu 😉

• #181816 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Oczywiście, zawsze prośba Czytelników jest dla nas rozkazem. Pozdrawiam Andrzej

• #181817 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Fajna, ale ja bardziej czekam na Operę Mobile 9.7 ze wspomaganiem Opery Turbo na Symbian UIQ3. Używam Operę Mobile 9.5b2 (druga beta), która posiada funkją "Opera Fingertouch" i pomimo, że jest to beta ładnie obsługuje większość skryptów, a to dla mnie najważniejsze.

• #181818 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wprawdzie nie ma jeszcze polskiej opery ale pobrałem na swojego se c702 operę 5 i odpaliłem. zaszokowało mnie jak się okazało że można oglądać filmy na youtube

• #181819 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Prawie nic tylko wygląd inny epoka kaminna gdzie flash Ajax

Troche javy to dla dzieci

• #181820 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kan-"Oczywiście, zawsze prośba Czytelników jest dla nas rozkazem."

Mala prosba.Przy nastepnych konkursach fotograficznych drogi Andrzeju przestan krecic lody.Zmienianie regulaminu w czasie trwania konkursu,znikajace zdjecia pod koniec.Moglbys zostac nastepnym rudym premierem.

• #181821 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

mam c702 i touch hd,dziala rewelacyjnie zwlaszcza na tym drugim

• #181822 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czy na omni hd dziala w tej aplikacjii przewijanie kinetyczne?

• #181823 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Fajna, ale jak zdefiniować żeby za każdym odpaleniem było pytanie o rodzaj połaczenia: WLAN, lub Internet /GPRS/

• #273215 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

mam mini opere 5 na se k800i, i nie moge ogladac filmow. Co mam zrobic?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
Odpowiedz na: Odpowiedź #181818 w Nowa generacja mobilnych przeglądarek Opera Mini 5 już dostępna
Twoje informacje:

Anuluj