Start › Forum › Sprzęt › Komputery i akcesoria › Notebooki z tunerem telewizji cyfrowej w Vobis
- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 11 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gość…. iż wszystkie nadajniki naziemne będą ODBIERAŁY sygnał cyfrowy.
To bardzo Ciekawe Sherlock-u…..
-
Anonimowy
GośćNadajniki będą obierały sygnał cyfrowy, ale będzie potrzebny tuner DVB-T, żeby można było go oglądać. Oba notebooki są niezłe, ładniejszy z wyglądu hapek, ale asus ma lepsze parametry. Jakbym miał wybierać dla siebie to wziąłbym asusa, bo lubię czasem pograć a grafika GF 120GT jest znacznie lepsza od tego radka w hp. Teraz lapka nie kupuje, bo wydałem kasę na nowy tv..właśnie z vobisu (sony bravia 40 cali). Powinni mi dać upust na laptopa 😛
-
Anonimowy
Gośćpodobają mi się te asuski nie są drogie mają dobre parametry i tuner TV dobre rozwiązanie dla studenta, który zaoszczędzi na telewizorze…
-
Anonimowy
GośćK70iO za 3k sie oplaca, vobis atakuje promocjami aby biedny klient mojego pokroju wydal ostatnie pieniadze na zaje-bi-sta promocje zamiast wakacje :PPP
-
Anonimowy
GośćJa kupiłem w zeszłym roku dokładnie podobny pakiet i w akademiku nie musiałem kupować/przywozić tv, co w sumie się opłacało bo oszczędza miejsce i trochę czasu:)
-
Anonimowy
GośćCo do cen w Vobisie to oststio są coraz niższe sklep ma coraz lepszą ofertę, warto też czasami przyjrzeć się wyprzedażą, bo można coś kupić naprwde tanio…
-
Anonimowy
GośćMoże to jest pomysł na nowa promocję że przy zakupie powyzej jakiejs kwoty dostaje sie rabat na jakas kwote na inny sprzęt:). tymczasem tez wolałbym asyusa ze względu na samą markę, solidniejsza od hp. Za to hp lepszy design no i jakies bajerki.pzdr
-
Anonimowy
Gośća ja nie rozumiem po co w ogole nam ten sygnal cyfrowy, po co?!?! a pomijajac to moje niezrozumienie to kompy sa niezle :))
-
-
AutorWpisy