Nokia N86 z TIPA Award 2009

Start Forum Sprzęt Nokia Nokia N86 z TIPA Award 2009

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • #155912 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Nokia N86 nie pojawiła się jeszcze na polskim rynku a w europie zdobywa już nagrody. Nowy model fińskiego producenta wyposażony w 8MPx aparat z mechaniczną migawką zdobył tytuł TIPA Award w kategorii Best Mobile Imaging Device.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #172863 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Potwierdza się stare dobre zdanie o Nokii: Jeśli Nokia już coś zrobi z opóźnieniem w stosunku do konkurencji to robi to tak, że konkurencja wymięka. Założę się, że N86 będzie hitem fotograficznym miary Nokii N82.

• #172864 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jak moze zdobywac nagrody jak nie tylko nie w Polsce ale w ogole jej nie ma na zadnym rynku?????????????

• #172865 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

dioda LED wystarczajaco mocna- SMIESZNE i dali takie cos do takiego wypasionego telefonu? ŻENADA.

Nic nie zastapi lampy blyskowej jaka mam w se k800…

• #172866 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nokia n82 tez dostala ta nagrode ale rok wczesniej. N82 ma ksenona a ta n-ka 2 ledy.Sam jestem ciekaw co lepsze.Trzeba czekac na jakies porownanie tego samego kadru przez te dwa fony.Wtedy bedzie wiadomo.A jak z prockiem szybszy czy taki jak w n96 🙂

• #172867 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

2x szybszy niż w N96.

• #172868 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Co rok wymienialem fon na cos co ma lepsze osiagi czy mozliwosci.Zatrzymalem sie przy noki n82 juz ponad ten czas.I jak widze nawet ta nokia nic niema az tak rewolucyjnego i jeszcze te 2 diody zamiast ksenona.

• #172869 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Co za badziew ale to Nokia więc nie ma co się dziwić.

• #172872 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

6 ostatnich zdjec zrobionych dzisiaj na wycieczce rowerowej.Co do strony-esato,ma zabezpieczenie ktore uniemozliwia umieszczenie zdjecia poprawionego jakimkolwiek programem graficznym.Tak ze mozna miec 100 procetowa pewnosc czytajac sygnaturke ze taki to a takim modelem ftelefonu zdjecie zostalo wykonane.

• #172873 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pisul: Piszący o Nokii badziew to głównie tacy, których nie stac na zaawansowane fony Nokii albo Ci, którzy nigdy nie mieli w ręku Nokii. Nie raz się z takimi spotkałem. To po prostu spamerzy fanboye SE, Playa itp ;p.

• #230871 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mam ten telefon i 2 diody na prawde wystarcza , wczensniej mialem se c702 tez mial 2 diody ale zdjecia po cmoku robil tragiczne ! n86 NAPRAWDE JEST UDANYM telefonem lecz cena wysoka 😉
      pozdrawiam

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Odpowiedź #172864 w Nokia N86 z TIPA Award 2009
Twoje informacje:

Anuluj