- Ten temat ma 11 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 10 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćZajefajna e50-ka na force – he he he
-
Anonimowy
Gośćfajna fajna… ciekawe w jakiej sieci w biznesie bedzie – ja mam w orange wzieta nie dawno Omnie, wiec moze jak bede mial wymiane to wezmę to?
-
Anonimowy
Gośćciekawe czy n-gage 2.0 będzie działać na nim?
-
Anonimowy
Gośćleo jak byś nie wiedział,to jest telefon
biznesowy.
-
Anonimowy
Gośćjestem ciekaw czy bateria bedzie naprawde tak wytrzymala co do reszty to spoko nawet gps sie dalo wcisnac ;p
-
Anonimowy
Gośćwreszcie coś ciekawego, lecz nie ukrywam, że mam chętkę na N82 =] tylko ta cena…
-
Anonimowy
Gośćwreszcie coś ciekawego, lecz nie ukrywam, że mam chętkę na N82 =] tylko ta cena…
-
Anonimowy
GośćZ producentami telefonów to jak z politykami – najpierw naobiecują a jak przyjdzie co do czego to i tak nic tego nie wyjdzie 🙂 Podawany czas pracy baterii przez producentów należy podzielić przez 2 a czasami nawet przez 3.
-
Anonimowy
Gośćczy E52 posiada taka funcje? gdy dzwoni do mnie osoba ktora jest zapisana w ksiazce telefonicznej mojego telefonu to slysze jak telefon mowi ludzkim glosem nazwisko i imie tej osoby, oczywiscie gdy zapisze w ksiazce tylko imie wypowie tylko imie .jest to chyba jakis syntezator glosu ludzkiego
-
Anonimowy
GośćOlo oczywiscie, nawet e51 juz to ma:) ale wlasciwie to tylko bajer, mnie aby todenerwowalo wiec wyłaczylem.
-
Anonimowy
GośćIMO największym atutem tego telefonu jest A-GPS do tego ovi maps i można mieć nawigację w każdych warunkach…
-
-
AutorWpisy