Nokia C6 w ofercie sieci Plus

Start Forum Sprzęt Nokia Nokia C6 w ofercie sieci Plus

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • #151988 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Plus rozszerzył ofertę telefonów o aparat Nokia C6. Telefon jest dostępny jes np. w ofercie „Tyle na głowę dający Plus” już od 49 zł. Aparat posiada wygodną wysuwaną klawiaturę qwerty oraz duży dotykowy ekran o przekątnej 3,2 cala i rozdzielczości 640×360 pikseli.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #234504 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

joł 😀

• #236945 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Telefon jest bardzo fajny. Nadaję się tylko i wyłącznie dla bogatych ludzi 🙁 ale to nie jest problem, jest jeszcze wiele podobnych telefonów do nokii C6, a mianowicie mówię o samsungu galaxy. Jest on wytrzymały na różne uderzenia i na złe warunki atmosferyczne np na śnieg lub deszcz oczywiście nie mówimy tutaj o włączonym telefoniku podczas burzy. Ogólnie można powiedzieć że jest hiper super. ; ) polecam go nie tylko bogatym ludziom ale też nieco biedniejszym. Samsung Corby też wchodzi w gre, bo jest nawet tanim z tańszych telefonów… Posiasam te trzy telefony i .. Stosuje je na zmianę. Myślałam do niedawna że samsungi są najlepszą firmą produkującą telefony komórkowe i nie tylko, ponieważ firma ta produkuje również monitory do komuterów, telewizory itd lecz teraz wiem że się myliłam do niedawna, ponieważ najlepszy producent telefonów i notebooków jest największa co do rozwijania techniki na świecie, a mianowicie firma apple!<3 to moja ulubiona firma. Lecz jeśli chcemy zaszaleć i kupić iPhona firmy apple musimy być megagiga bogaci. Tak więc polecam Samsunga galaxy i corby. dziękuję ; )

• #241186 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 :> 😛 😛 😉 😀 😉 😮 😮 😮 🙁 🙂 😡 😳 🙂

• #261926 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zgadzam się z tym, że Nokia C6, jest tylko dla bogatych ludzi …. ;//

• #271865 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

za nie długo kupuje sobie nowy telefon i nie wiem jaki .interesuje mnie ten telefon.tylko nie wiem czy jest dobry i tani muszę sprawdzić
      proszę piszcie mi komentarze na email: [email protected]

• #275274 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nokia C6 jest spoko. bateria wytrzymuje od 4 do 7 dni. Polecam telefon, jak jest dużo zdjęć czasami się zawiesza, ale chyba używacie aparatów do robienia zdjęć. Są ich dwa albo trzy kolory dokładnie nie wiem. Upadł mi już kilka razy na ekran i nic się nie stało i to na tyle:D

• #276338 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Siema
      Wie ktos moze ile ta nokia (c6) kosztuje w mixie bo skonczylem doladowania i chcialbym wlasnie taka nokie wziasc a nie ma jej na stronie plusa ;/
      Chodzi mi o doladowania 30/36 albo wiecej . PISZCIE [email protected]

• #278511 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ile kosztuje taki telefon bez umowy??:)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Odpowiedź #276338 w Nokia C6 w ofercie sieci Plus
Twoje informacje:

Anuluj