- Ten temat ma 10 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 8 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćdobrze ze juz bedą sprawne
-
Anonimowy
GośćTo prawda, ale generalnie ta Nokia wyglada bardzo dobrze. Osobiscie mam na nia chrapke. Podoba mi sie jej desing. Zobacze w sierpniu jak bede bral sobie nowy telefon co wybiore, ale fajnie fajnie. Jak na razie co i raz cos dochodzi nowego czuje ze sie zdecydwac nie bede mogl:P
-
Anonimowy
GośćMam nokie n82.Glosna i ma 2 glosniki do muzyki.Niewiem czy kupowac ta nokie.czy warto.A jaki ta dotykowa nokia ma aparat?
-
Anonimowy
Gość3,2 MPx/AF
-
Anonimowy
GośćZostaje przy noki n82
-
Anonimowy
GośćMi na przykład N82 nie pasuje nie wiem dlaczego, może ze jest troszkę przy duża. Tutaj mamy konkurenta IP, widać ze także będzie miał identyczne funkcje. 8GB pamięci to bardzo dużo, myślę ze warto się nią zainteresować i oczywiście zobaczyć na żywo przed kupnem u opa, niemniej jednak ja ja już mam na oku:) 3,2mpx w zupełności wystarczy. Zresztą widzę ze ma tez z przodu kamerkę także z wideo połączeniami nie będzie problemu:)
-
Anonimowy
Gośćtelefon zbiera pozytywne recenzje, ma najnowszego symbiana. wolę go chyba od iP, chociaż najabrdziej wymiata G1 🙂 i wszystkie można dostać w erze
-
Anonimowy
GośćMam ten telefon, i zacieszam.
Oplaca sie, oplaca sie, i jeszcze raz : oplaca sie go kupic.
cena to od 1500 do 2000 zl.
mam ten tel dopiero 2 dni ale jak do teraz jest nieziemski.
muzyka dobrej jakosci, glosna.
aparat wyglada na wiecej niz 5 mgp, <chociaz to tylko 3.2>
cudowny touch screen – do tego rysik lub specjalna kostka. i jest git 🙂
-
Anonimowy
Gośćkomury fury
-
Anonimowy
GośćJaa mooge tylko poomażyć o taakim Fooniee. ; ((
-
-
AutorWpisy