Start › Forum › Sprzęt › Pozostałe tematy › Nie wyrzucaj starego telefonu
- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikCzterech największych operatorów telefonii komórkowej – Era, Orange, Play, Plus – rozpoczyna ogólnopolską kampanię społeczną, której celem jest zwiększenie świadomości w zakresie odpowiedzialnego pozbywania się zużytych aparatów, baterii i akcesoriów komórkowych oraz znaczenia ich utylizacji dla środowiska naturalnego.
-
Anonimowy
Gośćjuż wcześniej o tym było jakieś info, teraz garść szczegółów. Każde działanie tego typu zasługuję na pochwałe, oby ludzie zaczęli tak działać
-
noved
CzłonekNie każdy stary telefon nadaje się do ponownego użycia (przez sprzedaż na Allegro, oddanie znajomym, czy rodzinie), dobrze więc że operatorzy wyszli z taką inicjatywą. Lepiej przejść się do salonu niż wyrzucić do kosza.
-
Anonimowy
GośćA czy lista tych punktów (salonów) jest umieszczona na stronach operatorów, czy tylko na stronie akcji?
-
Anonimowy
GośćBardzo fajna i pożyteczna akcja… Najlepsze jest to że
wszyscy czterej operatorzy potrafią się ze sobą dogadać i
zrobić coś razem, a na forach ludzie się przekrzykują
który to operator jest lepszy… Bzdura, ja ma Orange i
uważam że jest dla mnie najlepsze, ale szanuję innych
jeżeli mają gdzieś indziej…
-
Anonimowy
GośćAkcja- szacun. Jeszcze, gdyby np. za oddanie akcesoriów dawali jakieś ekstra minuty, to na pewno mieliby więcej chętnych złomujących. Mi się sprawdza TT i sprawdza się odkąd Orange zupełnie przestał się sprawdzać.
-
-
AutorWpisy