Nie wyrzucaj starego telefonu

Start Forum Sprzęt Pozostałe tematy Nie wyrzucaj starego telefonu

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #156364 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Czterech największych operatorów telefonii komórkowej – Era, Orange, Play, Plus – rozpoczyna ogólnopolską kampanię społeczną, której celem jest zwiększenie świadomości w zakresie odpowiedzialnego pozbywania się zużytych aparatów, baterii i akcesoriów komórkowych oraz znaczenia ich utylizacji dla środowiska naturalnego.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #169405 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

już wcześniej o tym było jakieś info, teraz garść szczegółów. Każde działanie tego typu zasługuję na pochwałe, oby ludzie zaczęli tak działać

• #169406 Odpowiedz
      noved
      Członek

Nie każdy stary telefon nadaje się do ponownego użycia (przez sprzedaż na Allegro, oddanie znajomym, czy rodzinie), dobrze więc że operatorzy wyszli z taką inicjatywą. Lepiej przejść się do salonu niż wyrzucić do kosza.

• #169407 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A czy lista tych punktów (salonów) jest umieszczona na stronach operatorów, czy tylko na stronie akcji?

• #169408 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Bardzo fajna i pożyteczna akcja… Najlepsze jest to że

wszyscy czterej operatorzy potrafią się ze sobą dogadać i

zrobić coś razem, a na forach ludzie się przekrzykują

który to operator jest lepszy… Bzdura, ja ma Orange i

uważam że jest dla mnie najlepsze, ale szanuję innych

jeżeli mają gdzieś indziej…

• #169409 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Akcja- szacun. Jeszcze, gdyby np. za oddanie akcesoriów dawali jakieś ekstra minuty, to na pewno mieliby więcej chętnych złomujących. Mi się sprawdza TT i sprawdza się odkąd Orange zupełnie przestał się sprawdzać.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #169405 w Nie wyrzucaj starego telefonu
Twoje informacje:

Anuluj