Nawet 300 zł do odebrania w gotówce w promocjach Plusa

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nawet 300 zł do odebrania w gotówce w promocjach Plusa

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • #150409 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #241855 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Przedstawia się to co najmniej zastanawiająco. Nie wierzę, że nie ma żadnego haczyka. Wolę swoje bezpieczne podwójne doładowanie w Heyah. Kasy nie dostaję z bankomatu, ale za to na konto główne w Heyah, do wykorzystania na wszystko, więc takim bonusem Plus mnie nie przekupi.

• #241894 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

haczyk jest taki, że pakiety nie są już za darmo tylko trzeba za nie zapłacić 10zł na miesiąc, więc niech se w buty schowają tą swoją ofertę!

• #242425 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

czyli zwykłe przekupstwo. a już myślałem, że zostanę klientem Plusa na chwilę 😛 300 złotych to ja dostałem od Heyah dzięki świątecznemu podwójnemu i teraz z okazji noworocznego bonusu 100%, a to wszystko bez żadnych haczyków.

• #242444 Odpowiedz
      webis
      Członek

Ludzie jeszcze się łapią na takie promocje? Swoją drogą nie wiem, ile Plus musiałby mi zapłacić, żebym podpisał umowę na abonament. Jestem w pre-paidzie Tak Taka od paru lat i nie zamierzam migrować do abonamentu. Zbyt mało elastyczne są te oferty. Nie da się wyplątać z takiej podpisanej umowy przed jej końcem.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Odpowiedź #242425 w Nawet 300 zł do odebrania w gotówce w promocjach Plusa
Twoje informacje:

Anuluj