NaviExpert na telefony HTC i SE Xperia i Samsung Omnia HD i8910

Start Forum Sprzęt Samsung NaviExpert na telefony HTC i SE Xperia i Samsung Omnia HD i8910

• Ten temat ma 6 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez Anonimowy.
Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #155776 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Została wydana wersja 4.3.3 NaviExperta z poprawioną obsługą GPS na telefony WM HTC oraz SonyEricsson (Xperia). Jest już także dostępna wersja NaviExperta na telefon Samsung Omnia HD i8910.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #174567 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A czy na zwykłej Omnii działa któraś wersja??

• #174568 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W przedstawionych modelach na stronie producenta brak telefonu Samsung Omnia. To oznacza, że na tym modelu prawdopodobnie NaviExpert jeszcze nie działa.

• #174569 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wlasnie zrobilem kilka kilometrow z Krakowa poprzez Jarocin do Srody wielkopolskiej do Rzeszowa.Skorzystalem z darmowego dlugiego wekendu.Sprawdzalem nokia maps,garmina i nawiexperta na przemian na noki n82 i powiem tak.Ten program (naviexpert)bije na glowe konkurencje wrecz niesamowita jakoscia map i glosem ktory sie niespoznia tak jak w garminie i kieruje dokladniej jak nokia maps.I najwazniejsze ze ma poi fotoraday i lektor tez ostrzega ze za kilkaset metrow fotoradar.W schakowanym symbianie nokia maps ma mozliwosc dodania tych poi ale lektor milczy i tylko malutka choragiewka informuje…polecam ten program.

• #174570 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Używałem Naviexperta przez ostatnie dwa lata, potrzebuję nawigacji raz na kilka tygodni, więc łatwiej jest mi wykupić na kilka wyjazdów abonament po dwa złote. Program jest super. Szkoda jednak, ze nie pracuje on jeszcze na Omni i900, można kombinować, doinstalowywać specjalnie javę esmertec i ściągnąć naviexperta na telefony HTC, ale mnie sie udało raz uruchomić program…Wielka szkoda, że programiści nie opanowali tego tak popularnego telefonu.

• #174571 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A komu to potrzebne jak potrzebuje nawigacje to mam automapę a za granicą tom tom albo garmina lub coraz lepsze igo.

• #174572 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Na zwykłą omnie można wgrać nawigacje dedykowną na htc touch diamond /bez mapy tła bo pokazuje że jest za mało miejsca/Chodzi całkiem w porzo

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #174568 w NaviExpert na telefony HTC i SE Xperia i Samsung Omnia HD i8910
Twoje informacje:

Anuluj