Nadchodzi aktualizacja Android 2.1 dla Sony Ericsson Xperia X10

Start Forum Sprzęt Sony Nadchodzi aktualizacja Android 2.1 dla Sony Ericsson Xperia X10

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • #151254 Odpowiedz
      KamilBakowski
      Członek

Firma Sony Ericsson wyda już w najbliższym czasie aktualizację do Androida 2.1 dla jednego ze swoich najlepszych telefonów działających pod kontrolą platformy Google- Xperia X10. Najnowsze opublikowane wideo prezentuje najważniejsze funkcje nowego upgrade.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #237705 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

fajny jest ten nowy soft 🙂 teraz bardzo szybko się działa mój fon 🙂 podoba mi się też t5 home screeny też. tylko można polecać X10.
      pozdrawiam

• #237746 Odpowiedz
      danek
      Członek

no ja też wiem już, że xperia x10 jest dużo lepszy od htc, bardzo mi się podoba, że synchronizuje się kontaktów z facebook i twitter, fajny pomysł, że można zobaczyć kto jest online. dobra, że z nową wersją softu bateria wytrzyma dłużej, nie muszę już codziennie ładować telefonu 🙂

• #237844 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a jaka jest ta nowa wersja klawiatury??a jak słyszałem będzie jeszcze nowy update w przyszłym roku, a ten już będzie zawierać elementy multitouch. ale nie wiem co to dokładnie znaczy..czy wiecie coś na ten temat???
      z góry dzięki za odpowiedź 😀

• #237862 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

tentato> multitouch to nic innego niż jak możliwość rozpoznawia przez telefon kilku dotknięć jednocześnie. mt np. umożliwia nam powiększanie i zmniejszanie obrazu, przesuwanie mapy, itd. albo gry z wirtualnym kontrolerem, które wymagają multitoucha.
      danek> co do tego, czy jest lepszy od HTC… nie jestem pewien, ale powiedzmy że jest w Top3.
      Ale i tak prawda, że telefon śmiga. 🙂

• #238015 Odpowiedz
      aviator9
      Członek

no też tak sądzę, że xperia jest lepsza od htc. nie wiem dokładnie, czy htc desire lub inne modeli posiadają takie dobre rzeczy jak mediascape i timescape… chyba timescape jest lepszy, z tym można zobaczyć wiadomości, rejestr, itd… no htc na pewno nie posiada coś takiego.
      🙂

• #238116 Odpowiedz
      aboruc
      Członek

hm uważam, że warto było doczekać do update. teraz już widzę, jaka wielka różnica jest między 1.6 i 2.1 – no nie narzekam, można było nakręcić piękne widea z starym softem też, ale z aktualizacją można już naprawdę w HD jakości. też mówi się, że już bateria wytrzyma dłużej. fajna, że w końcu już mamy 2.1 😉

• #238312 Odpowiedz
      danek
      Członek

oczywiście warto było doczekać 🙂 mam dla was pytanko: czy używacie aplikacji NK?czy istnieje coś podobnego do facebooku? chętnie wypróbowałbym, ale nie jestem pewien, czy jest już dostępna ta aplikacja na komórkach z androidem 2.1?
      czekam na odpowiedzi

• #238407 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Cześć. Ja używam aplikacji NK w moim X10, więc jest już dostępna. Teraz najpopularniejszą stroną jest facebook, więc nie wiem czemu chcesz coś podobnego.
      Niestety nie będzie całego Multitouchu tylko część z niego który nazywa się pinch zoom. Wgrałem Andka 2.1 i powiem wam że telefon jest o wiele szybszy niż był kiedy miałem tylko wersje 1.6 i jego baterią prawie o dwa razy więcej wytrzymuje.

• #238891 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ja mogę tylko potwierdzić informacje janwojtka i muszę dodać jeszcze, że moim zdaniem multitouch jest zupełnie zbędny na tych telefonach, bo mamy Mediascape i Timescape , a Mt ma rolę głównie przy oglądaniu zdjęć..a to nie tylko moja opinia..
      pozdro wszystkim

• #239956 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Witam niestety nie moge zrobic aktualizacji… pc companion mi cos sie wali… mowi wylacz telefon na 5 sekund potem wlacz i podlacz usb i nie mam opcji instaluj tylko podlacz wybieram i wraca do opcji wyjmij kabel wylacz telefon???

Pomoże ktoś????

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Odpowiedź #237844 w Nadchodzi aktualizacja Android 2.1 dla Sony Ericsson Xperia X10
Twoje informacje:

Anuluj