Start › Forum › Sprzęt › Telefony – pozostali producenci i inne tematy › Telefony Dual-Sim › myPhone 1050 simply dla starszych z Simplusem
- Ten temat ma 10 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 9 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćz simlockiem?
-
Anonimowy
Gośćbez siloka
-
Anonimowy
GośćJedno mnie zastanawia… Dlaczego telefony dla ludzi starszych czy gorzej widzących są tak strasznie drogie? Przecież najtańszą Nokie można dostać za ok. 99 zł. Pazerność "polskiego" producenta? Wysokie koszty produkcji? hehe czy zwyczajny brak konkurencji… Nic innego mi nie przychodzi do głowy
-
Anonimowy
GośćZapewne masz rację. Brak konkurencji pozwala na podnoszenie ceny. Z drugiej strony chociaż technologicznie nieby taawansowane, to jednak wykonanie musi być odpowiednio solidne, a to też kosztuje.
-
Anonimowy
Gość"myPhone 1050 simply pojawił się po raz pierwszy na rynku cztery miesiące temu. Wprowadzenie tego modelu na rynek okazało się trafnym posunięciem polskiego producenta dotychczas sprzedał ponad 25 tysięcy egzemplarzy,"-
z tego co wiem, to jest chiński telefon, a nie polski. Jego testy są miażdzące. w tym segmenice o wiele lepszy jest Emporia , która w Erz z abo jest za 1 pln, a w sklepach za 499…
-
Anonimowy
Gość25000 – ale se jaja robią i reklamę. Spokojnie dwa zera trzeba skasować. Ale się uśmiałem….
-
Anonimowy
GośćTe 25 tyś to chyba marzenie prezesa TF1 – ale pojechali……
-
Anonimowy
Gośćmarzenie? To przejdź się do pierwszego lepszego sklepu, gdzie masz tego typu telefony i spytaj za którym modelem rozglądają sie seniorzy… Odpowiadać chyba nie muszę 😉
-
Anonimowy
GośćDokładnie! Najlepiej weź babcię ze sobą i powiedz, żeby sobie wybrała telefon, to zapewniam Ciebie, że większośc wybierze polski produkt! Bo jest tańszy, bo jest polski, bo jest dobrej jakości
-
Anonimowy
Gośćale o czym wy dywagujecie? Przecież rynek nie kłamie i pokazuje, iż polski telefon ma przewagę nad austriackim
-
-
AutorWpisy