MultiPOP i POPzona w pre-paidach Orange

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi MultiPOP i POPzona w pre-paidach Orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • #156386 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Użytkownicy oferty na kartę Orange POP mogą skorzystać z dwóch nowych propozycji – pakietu MultiPOP i usługi POPzona. W MultiPOP-ie dostaną pakiet, w którym, według własnych potrzeb, mogą korzystać z puli tanich minut, SMS-ów i MMS-ów. Włączając POPzonę rozmawiają ze wszystkimi w Orange POP płacąc tylko 10 groszy za minutę połączenia.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #169257 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

bez sensu, ostro zamotane. trzeba zastanawiac sie o co chodzi, i pilnowac ilości i terminow waznosci pakietow. dlaczego konkurencyjne orange go jest takie proste i znacznie wygodniejsze i tansze… nie rozumiem o co chodzi temu operatorowi…

• #169258 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no i pamiętajmy że chodzi o połączenia tylko do orange pop,nie cały orandz

• #169259 Odpowiedz
      noved
      Członek

No tak, to że to nie jest do całego Orange to jeden drobny minus.

a co do pilnowania terminów, to przecież po zalogowaniu na stronie Orange do własnego konta z łatwością można sprawdzić kiedy dany pakiet się kończy.

• #169260 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a czy ktoś wie jak mozna sprawdzic ile minut nam jeszcze pozostało do wykorzystania w pakiecie multipop?

masakra z tymi pakietami…:/

• #169262 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Multipop to śmiech na sali. Stawki ciągle takie same, już od 2-3 lat? Tylko wsadzili te same promocje w jedną ;| Ciągle niewiele nowego się dzieje. W TT na przykład można wykupić i pakiet minutowy i numerki za grosze. Można też kupić godziny za grosze i numerki za grosze. W Popie to ciągle albo 3po3, albo pakiety minutowe.

• #169263 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja do tej pory płaciłem oddzielnie 6zł za 600 smsów i 6zł za 30 minut rozmowy czyli 12zł łącznie. A w tej chwili płacę 6zł żeby mieć jedno i drugie. Więc czemu śmiech na sali? Dla mnie jest to realna oszczędność i założę się, że jeszcze dla wielu ludzi też – stąd zdecydowali się wprowadzić taką ofertę, przecież widzą ile ludzi wykupywało podwójnie pakiety prawda?

POPZona też Ci się nie podoba? Stawka 10gr za minutę to chyba naprawdę atrakcyjna oferta prawda? Zwłaszcza jeśli mam w POP-ie kilku znajomych z którymi dużo gadam, do tej pory płaciłem 20gr/min. a teraz za 6zł pogadam sobie godzinę i jestem zadowolony. Gdzie ty tu widzisz "takie same od 2-3 lat" napinaczu z Ery (która dane osobowe klientów porzuca masowo na śmietnikach LOL).

• #169264 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

JAK WYMIENIĆ NP. MINUTY NA SMS-Y?

• #169266 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

właśnie jak wymienic minuty na smsy?

• #169267 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zaaktywowałam POPZONA ale chce teraz sprawdzic ile mi zostalo jeszcze w tym pakiecie smsow do orange.?? znacie kod.?

• #169268 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

w popzone odlicza sie z konta glownego kase ,niema zadnych pakietow.

• #169269 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mam takie pytanie: Jeśli kupię już pakiet MultiPOP pieniądze za dzwonienie, SMSowanie i MMSowanie będą odliczane z konta?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Odpowiedź #169262 w MultiPOP i POPzona w pre-paidach Orange
Twoje informacje:

Anuluj