Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Modem ZTE MF668 dostępny w Cyfrowym Polsacie
- Ten temat ma 21 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 8 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
rafaik
Członek -
Anonimowy
Gośćno tak ale ten cud chyba obsługuje hspa+ na 850 a nie na 900… (oprócz innych częstotliwości) A na stronie CP też zniknęły info o tym iż zasieg na 900 był trochę inny od tego na 850… 🙂
-
Anonimowy
Gośćlee –> Jest to oficjalna informacja.
-
johnny-18
CzłonekZapomnieli także dodać, że obsługuje wszystkie obecne na rynku sposoby komunikacji z internetem, nie tylko UMTS 900 i 850, ale także UMTS2100, EDGE i GPRS. Dodatkowo modemy w ofercie Polsatu nie posiadają żadnych blokad (oprogramowanie też). Sprawdziłem na iPlusie.
-
Anonimowy
GośćJa tez zapialem toto na testy do iplusa i smiga jak zloto. Cyfrowy Polsat postaral sie i zaoferowal naprawde dobry modem.
-
Anonimowy
GośćInternet jest wart polecenia, modem też jak najbardziej. Rzeczywiście oferta Polsatu dość dobrze dopracowana.
-
Anonimowy
GośćRodzice mojej dziewczyny, starzy abonenci CP wzieli siobie od nich internet z tym modemem. Mi osobiscie ten net nie wystarczy (co kabel to kabel) ale dla zwyklego Kowalskiego bedzie napewno ok, no i ten modem…….
-
Anonimowy
GośćWlasnie przeczytalem ze Cyfrowy Polsat dostal jakas nagrode za ten internet a z poczatkiem kwietnia ma przedstawic oferte laczona na wszystko. Zapowiada sie ciekawy rok, konkurencja bedzie musiala odpowiedziec.
-
Anonimowy
GośćNagroda jak najbardziej zasłużona bo dostał ja za nowa usługę, która wprowadzana jest na szeroką skalę. Polsat mimo iz nie miał doświadczenia z netem staje się nowatorem technologii mobilnego netu. Wielka 3 wprowadziła tą usługe zaledwie w 11 miastach (Plus), a polsat w kilkuset naraz. Świadczy to o polityce jaką wobec nas prowadzą Wielcy z 3. Brawo dla polsatu za odważne decyzje.
-
Anonimowy
GośćCP odważnie wszedł w jak się okazuje wolną do zagospodarowania przestrzeń internetową na rynku polskim – trzeba przyznać, że jak na nowicjusza (internetowego, że tak się wyrażę, bo jeśli chodzi o biznes jako taki CP na pewno nowicjuszem nie jest) świetnie sobie poczyna.
-
Anonimowy
GośćPanowie troche slodzicie CP, ale fakt oferta broni sie sama. Mozna ponarzekac na limity ale mysle ze jak siec sie jeszcze bardziej rozbuduje to na pewno sie zmienia.
-
Anonimowy
GośćJak dla mnie jest ok. U mnie internet CP dziala bez zarzutow, limitami tez jak na razie sie nie przejmuje, nie szaleje i raczej spokojnie zmieszcze sie w tych 3gb.
-
Anonimowy
GośćWlasnie spotkalo mnie dlugo oczekiwane szczescie czyli koniec umowy z Tepsą, już myslalem ze bede musial sie z nimi uzerac dalej a tu taka oferta od CP. Sasiadka ma internet CP i u niej fajnie dziala, wiec nie bede sie zastanawial tylko ide do CP i biore wszystkie 3 uslugi. Adios Tepsos!!!!
-
Anonimowy
GośćO! Pożegnanie z TPSA to prawdziwa radość! Moje gratulacje! Powinieneś coś postawić znajomym! Sam kiedyś przeszedłem tę drogę, z tepsy do cp i przyznam, że był to jeden z lepszych ruchów. Zresztą sam zobaczysz – tanio, szybko, dobrze – jakbym reklamował ich internet, to chyba jakoś tak.
-
Anonimowy
GośćMieszkam w Sosnowcu i tutaj smiga bez problemu, srednie pingi np. do Onetu na poziomie 40-50. Takze jestem zadowolony z tego Internentu CP, moze limity troche ciasne ale nie znowu tak bardzo.
-
Anonimowy
GośćKiedyś miałem okazję rzucić okiem, jak działa mobilny net – i przyznam, że mnie zatrwożyło. To było jakieś dwa lata temu, w salonie chyba Orange. Piszecie, że w CP sprawa wygląda zdecydowanie inaczej. Jeśli tak, to jest wreszcie jakiś przełom w tej sprawie, bo właśnie szybkość działania była jak dotąd główną bolączką mobilnego internetu.
-
Anonimowy
GośćDziała naprawdę znakomicie. Szkoda tylko tych limitów, ale trzeba mieć nadzieję że w miarę wzrostu popularności limity również się zwiększą. Co najważniejsze modem sam się instaluje tak więc można surfować także na stacjonarce.
-
Anonimowy
GośćNie lubie Cyfrowego Polsatu, od lat mam takie wewnetrzne przekonanie ale po ostatnich ruchach tej platformy chyba beda musial zmienic o niej zdanie. Czytalem na zagranicznych forach o tym modemie i zbiera tam same pozytywne opinie
-
Anonimowy
GośćModem jest naprawdę znakomity i bez problemu osiąga magiczną down na poziomie 21 Mb/s. Co prawda duża w tym zasługa, że mieszkam w K-cach i tu zasięg jest 100%. Ale z opinii innych użytkowników też wygląda to dobrze, a w dodatku możliwość podpiecia zewnętrznej anteny skutecznie podnosi jakość sygnału.
-
Anonimowy
GośćDorzucę jeszcze zdanie dyletanta – że całkiem fajnie wygląda. Zaś co do działania, nie mam zastrzeżeń, jest dokładnie tak, jak tu wszyscy piszą: sprawnie i bez zakłóceń.
-
Anonimowy
GośćTo moze ja tez, sprawnie i bez zadnego klopotu. Naprawde dobry modem, plus dla CP.
-
Anonimowy
GośćWie ktoś jak uzyskać numer telefonu (?) tego modemu? Bo potrzebny mi do rejestracji na CP, a gdy wchodzę w diagnostykę swojego modelu w miejscu „Numer telefonu” jest puste pole 🙁
-
-
AutorWpisy