Modem ZTE MF668 dostępny w Cyfrowym Polsacie

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Modem ZTE MF668 dostępny w Cyfrowym Polsacie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 21
  • Autor
    Wpisy
    • #153000 Odpowiedz
      rafaik
      Członek

Firma ZTE, wprowadziła na rynek modem sygnowany symbolem MF668. Urządzenie to jest dostosowane do pracy w technologii HSPA+ 14ej klasy. Model MF668 jest połączeniem nowoczesnego designu z dużą funkcjonalnością. Dostępny jest w ofercie Cyfrowego Polsatu.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #190894 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no tak ale ten cud chyba obsługuje hspa+ na 850 a nie na 900… (oprócz innych częstotliwości) A na stronie CP też zniknęły info o tym iż zasieg na 900 był trochę inny od tego na 850… 🙂

• #190895 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

lee –> Jest to oficjalna informacja.

• #190896 Odpowiedz
      johnny-18
      Członek

Zapomnieli także dodać, że obsługuje wszystkie obecne na rynku sposoby komunikacji z internetem, nie tylko UMTS 900 i 850, ale także UMTS2100, EDGE i GPRS. Dodatkowo modemy w ofercie Polsatu nie posiadają żadnych blokad (oprogramowanie też). Sprawdziłem na iPlusie.

• #190897 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja tez zapialem toto na testy do iplusa i smiga jak zloto. Cyfrowy Polsat postaral sie i zaoferowal naprawde dobry modem.

• #190898 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Internet jest wart polecenia, modem też jak najbardziej. Rzeczywiście oferta Polsatu dość dobrze dopracowana.

• #190899 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Rodzice mojej dziewczyny, starzy abonenci CP wzieli siobie od nich internet z tym modemem. Mi osobiscie ten net nie wystarczy (co kabel to kabel) ale dla zwyklego Kowalskiego bedzie napewno ok, no i ten modem…….

• #190900 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wlasnie przeczytalem ze Cyfrowy Polsat dostal jakas nagrode za ten internet a z poczatkiem kwietnia ma przedstawic oferte laczona na wszystko. Zapowiada sie ciekawy rok, konkurencja bedzie musiala odpowiedziec.

• #190901 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nagroda jak najbardziej zasłużona bo dostał ja za nowa usługę, która wprowadzana jest na szeroką skalę. Polsat mimo iz nie miał doświadczenia z netem staje się nowatorem technologii mobilnego netu. Wielka 3 wprowadziła tą usługe zaledwie w 11 miastach (Plus), a polsat w kilkuset naraz. Świadczy to o polityce jaką wobec nas prowadzą Wielcy z 3. Brawo dla polsatu za odważne decyzje.

• #190902 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

CP odważnie wszedł w jak się okazuje wolną do zagospodarowania przestrzeń internetową na rynku polskim – trzeba przyznać, że jak na nowicjusza (internetowego, że tak się wyrażę, bo jeśli chodzi o biznes jako taki CP na pewno nowicjuszem nie jest) świetnie sobie poczyna.

• #190903 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Panowie troche slodzicie CP, ale fakt oferta broni sie sama. Mozna ponarzekac na limity ale mysle ze jak siec sie jeszcze bardziej rozbuduje to na pewno sie zmienia.

• #190904 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak dla mnie jest ok. U mnie internet CP dziala bez zarzutow, limitami tez jak na razie sie nie przejmuje, nie szaleje i raczej spokojnie zmieszcze sie w tych 3gb.

• #190905 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wlasnie spotkalo mnie dlugo oczekiwane szczescie czyli koniec umowy z Tepsą, już myslalem ze bede musial sie z nimi uzerac dalej a tu taka oferta od CP. Sasiadka ma internet CP i u niej fajnie dziala, wiec nie bede sie zastanawial tylko ide do CP i biore wszystkie 3 uslugi. Adios Tepsos!!!!

• #190906 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

O! Pożegnanie z TPSA to prawdziwa radość! Moje gratulacje! Powinieneś coś postawić znajomym! Sam kiedyś przeszedłem tę drogę, z tepsy do cp i przyznam, że był to jeden z lepszych ruchów. Zresztą sam zobaczysz – tanio, szybko, dobrze – jakbym reklamował ich internet, to chyba jakoś tak.

• #190907 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mieszkam w Sosnowcu i tutaj smiga bez problemu, srednie pingi np. do Onetu na poziomie 40-50. Takze jestem zadowolony z tego Internentu CP, moze limity troche ciasne ale nie znowu tak bardzo.

• #190908 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kiedyś miałem okazję rzucić okiem, jak działa mobilny net – i przyznam, że mnie zatrwożyło. To było jakieś dwa lata temu, w salonie chyba Orange. Piszecie, że w CP sprawa wygląda zdecydowanie inaczej. Jeśli tak, to jest wreszcie jakiś przełom w tej sprawie, bo właśnie szybkość działania była jak dotąd główną bolączką mobilnego internetu.

• #190909 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Działa naprawdę znakomicie. Szkoda tylko tych limitów, ale trzeba mieć nadzieję że w miarę wzrostu popularności limity również się zwiększą. Co najważniejsze modem sam się instaluje tak więc można surfować także na stacjonarce.

• #190910 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie lubie Cyfrowego Polsatu, od lat mam takie wewnetrzne przekonanie ale po ostatnich ruchach tej platformy chyba beda musial zmienic o niej zdanie. Czytalem na zagranicznych forach o tym modemie i zbiera tam same pozytywne opinie

• #190911 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Modem jest naprawdę znakomity i bez problemu osiąga magiczną down na poziomie 21 Mb/s. Co prawda duża w tym zasługa, że mieszkam w K-cach i tu zasięg jest 100%. Ale z opinii innych użytkowników też wygląda to dobrze, a w dodatku możliwość podpiecia zewnętrznej anteny skutecznie podnosi jakość sygnału.

• #190912 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dorzucę jeszcze zdanie dyletanta – że całkiem fajnie wygląda. Zaś co do działania, nie mam zastrzeżeń, jest dokładnie tak, jak tu wszyscy piszą: sprawnie i bez zakłóceń.

• #190913 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To moze ja tez, sprawnie i bez zadnego klopotu. Naprawde dobry modem, plus dla CP.

• #235619 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wie ktoś jak uzyskać numer telefonu (?) tego modemu? Bo potrzebny mi do rejestracji na CP, a gdy wchodzę w diagnostykę swojego modelu w miejscu „Numer telefonu” jest puste pole 🙁

Przeglądanie wątków odpowiedzi 21
Odpowiedz na: Odpowiedź #190897 w Modem ZTE MF668 dostępny w Cyfrowym Polsacie
Twoje informacje:

Anuluj