Mobilny internet GSM/3G i CDMA Orange -3 GB za 75 zł

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Mobilny internet GSM/3G i CDMA Orange -3 GB za 75 zł

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #155118 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Orange uruchomił nową kategorię usług mobilnego internetu, która łączy w sobie dostęp do sieci za pomocą technologii GSM/3G i CDMA. Dzięki temu klienci Orange mogą korzystać z największego w Polsce zasięgu szybkiego internetu działającego z prędkością do 1 Mb/s.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #178584 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zapowiada sie całkiem ciekawie. Przynajmniej z dostępem do sieci, bo ceny jeszcze daleko odbiegają od tych jakie proponuje Play.

• #178585 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No faktycznie może ceny lekko wyższe niż w p4, ale co mi po niższych cenach jak będę chciał gdzieś wyjechać i z netu już nie skorzystam. Tu tkwi moim zdaniem przewaga oferty orange…

• #178586 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Moim zdaniem to odpowiedz Orange na ofertę Play. Prędkość taka sama jak w Play Online. Oczywiście drożej ale i zasięg większy. Wydaje mi się, że każdy znajdzie cos dla siebie. Osobiście uważam ze taki Play Online to doskonały internet dla studenta. Orange proponuje internet dla osób które faktycznie są mobilne i potrzebują zasięgu nie tylko w dużych miastach. Ze swoich źródeł mogę powiedzieć, że kiedyś podczas pracy dla jednego z operatorów komórkowych badałem "mobilność" użytkowników takiego internetu. Okazało się, że ludzie którzy kupowali taki internet najczęściej logowali się do sieci na tych samych BTSach. Często były to nadajniki w obrębie 1-2 lokalizacji. Zresztą później zmieniono nawet przez to reklamy. Ale to robiłem dawno temu ciekawe czy cos sie zmieniło.

• #178587 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Orange Free Optimum

W przypadku umowy na 12 m-cy, po uwzględnieniu upustu, opłata miesięczna wynosi 56,5 złocisza. Oferta nie do przebicia pod względem zasięgu/ceny pod jednym warunkiem: nie trzeba kupować modemu.

• #178588 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

po uwzględnieniu wszystkich kosztów wychodzi bardzo drogo

• #178589 Odpowiedz
      johnny-18
      Członek

25zł drożej niż freedom pro – pozostałe ceny bez zmian… Ale i tak oferta super – szkoda, że nie ruszyło to wczesniej, bo już przedłużyłem umowę z plusem o rok… i w większości miejsc męczę się z prędkością EDGE…

• #244230 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mam pytanie dotyczące szybkosci oferty za 99zł brutto.
      3g r-uim. ponieważ jestem zielony w tym temacie, pytanie brzmi: jaka maksymalna prędkość może osiągnąc ten oto
      pakiet? np w kb/s w najlepszym zasiegu?
      Czy wystepują problemy z zasięgiem np: w mieszkaniu?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #178587 w Mobilny internet GSM/3G i CDMA Orange -3 GB za 75 zł
Twoje informacje:

Anuluj