Milion telefonów iPhone 3GS, ceny iPhone 3GS w sieci Era?

Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Milion telefonów iPhone 3GS, ceny iPhone 3GS w sieci Era?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • #155307 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Firma Apple sprzedała ponad 1 milion telefonów iPhone 3GS. Premieratelefonu w USA odbyła się kilka dni temu. W Polsce telefon ma zadebiutować na początku lipca. Na stronie Ery pojawiły się na chwilę ceny iPhone 3GS.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #177315 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jest pewna niescislosc – w tabelce sa podane kolejno pakiety danych: 500MB, 2GB i 5GB, a w opisie na gorze strony sa rozpisane opcje 1000MB, 4GB i 10GB.

Sa dwie opcje: albo to kiepski fake albo to wczesna wersja strony na serwerze Ery, jeszcze do konca nie przygotowana.

• #177317 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Za 1625/1800 mam nowke omnie hd z allegro.I to bez uwiazania w dziadowskiej sieci.I pojakiego tyle GB internetu,jak na operze mini taka sama strona www i szybciej sie wczytuje i mniej tych GB potrzeba zeby surfowac po necie.Przegladarka safari moze i ladnie wyglada ale przeplacac za cos co jest szybsze i tansze?Opera mini w dotykowcu bije wszystko na glowe.I male porownanie Iphon vs omnia hd

aparat-omnia hd 8mp,iphon 3gs 3mp

lampa blyskowa-omnia led,iphon 3gs brak

wideo record-omnia hd Hd lub vga,iphon 3gs vga

divix player-omnia hd tak firmowy tylko wyjac z pudelka i juz,iphon 3gs po wgraniu aplikacji core player

ekran-omnia hd 3.5 cala,iphon 3gs 3.5cala

Rodzaj wyswietlacza-omnia hd amoled(niskie zuzycie pradu przy duzym kontrascie),iphon 3gs tfc/lcd

Rodzaj dotyku-omnia hd pojemnosciowy,iphon 3gs pojemnosciowy

Kontroler do gier blutootchowy(joystick zeemote)-omnia hd tak,iphon 3gs nie

klawiatura zewnetrzna blutootch-omnia hd tak,iphon 3gs nie

wyjscie tv-out-omnia hd tak(vga i po dokupieniu przejsciowki hd),iphon 3gs tak

glosniki stereo,omnia hd tak,iphon 3gs tak.

Takze niewarto wydawac tyle pieniedzy jak jest cos bardziej lepszego.

• #177318 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Sprostowanie ekran w omni hd 3.7cala a w iphonie 3.5cala.I jest juz nawet nawigacja na omnie hd z naviexperta!

• #177319 Odpowiedz
      buriedek
      Członek

bardzo fajne porównanie pisul.

Na korzyść Omni HD

Ja się na razie zastanawiam nad pierwszą Omnią, ponieważ szkoda mi kasy wywalić na telefon ponad 1000zł…

• #177320 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

hmm psul ja i tak wole iphone 😀 Niestety nie mogę się

kłócić co do Omi hd bo bawiłem się zwykłą i się cieła może

taki egzemplarz ale bywa i zraziłem się i dlatego wole

iphone

• #177321 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Może i Omnia Hd ma lepsze parametry, ale porównując do iphona to w zasadzie aplikacji brak na iphona są setki nie mówiac o grach. Na symbianie nie ma takiej grafiki. Kuzyn ma tą włąśnie omnię. Bawiłem się tym i powiem szczerze ekran dotykowy to porażka (gdyby nie to to omnia hd byłaby lepsza) Powiem tak Iphon to fajny gadżet na który non stop coś ciekawego wymyślają na omnie nie ma tylu rzeczy. Ktoś kiedyś mówił, że nie ma bluetooth , że nie można filmów kręcić, że nie ma mms, itp ja jakoś mam wszystko od dawna tylko trzeba sobie zrobić z że lubię się bawić to sama przyjemność

• #177322 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

1280 x 720 to nie jest HD to jest HD READY 🙂

a zresztą do kręcenia filmów HD nadaje się tylko kamera cyfrowa z dobrym zumem optycznym. Omnia zumu opytcznego nie ma więc co to za film w HD Ready. Jeśli ktoś kupuje Omnię HD dla filmów to lepiej niech sobie kupie prawdziwą kamerę

• #177324 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

w Erze pojawi się 31 lipca.

• #177325 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czy ktoś wie gdzie można dostać głośniki do iphona Altec Lansing T612?

• #177326 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

rzeczywiście dużo szybszy ten iphon 3GS

• #177327 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ja juz od 3 tygodni go dostać nie mogę a chce wziąć z abonamentem… mialem omnie i się jej szybciutko pozbyłem…mam ipoda i ekran jego a omni to porównywanie ferrari do ursusa…(pozatym ekran apple ma multi-touch)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Odpowiedź #177321 w Milion telefonów iPhone 3GS, ceny iPhone 3GS w sieci Era?
Twoje informacje:

Anuluj