Marcin Gruszka na temat zasięgu Play

Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Marcin Gruszka na temat zasięgu Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
  • Autor
    Wpisy
    • #153299 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Jak pisaliśmy P4, operator sieci Play, promujemy intensywnie zasięg. Na swoim blogu rzecznik Play odniósł się do komentarzy dostyczacych rozdawania darmowych starterów Play fresh do testowania zasięgu.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #188651 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Podoba mi sie ze play zorganizowal taki projekt wbrew przeciwnikom tej sieci pokazano w koncu jak wyglada mapka z testu pomiarowego UKE i operatora. Ja mam swoje zdanie, doswiadczenia z Play i uwazam zasieg oraz jakosc za dobra w Play.

• #188652 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Taka róznica mało realna. Zresztą UKE pokazywało na mapkach , gdzie były problemy,a nie gdzie dobrze działał. Dziwne zestawienie

• #188653 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Popieram akcje Play, slusznie robia naglasniajac cala sprawe poniewaz za duzo jest belkotu zastanawiajacego pochodzenia na temat rzekomo slabej jakosci sieci.

• #188654 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A moim zdaniem, panie rzeczniku, najlepszym sposobem na udowodnienie że ma się zasięg to właśnie owego zasięgu posiadanie. A że ludzie szybko się domyślili na poczet czego zostana zaliczone nowe startery to na szybko próbujecie zamieść to pod dywan.

• #188656 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

przy rejestracji można podać jeszcze jakieś godziny w których można rozmawiać?

• #188657 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pytanie czy Play ma faktyczny zasięg czy zasłania się Plusem ? ja np nie chce przestawiać się na Plusa bo i po co, skoro w Play to w Play. Mają beznadziejny zasięg i zamiast przyznać się że nie jest najlepiej to oczywiście zaprzeczają w żywe oczy – jak zawsze, jak zawsze.

• #188658 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

to wejdź na playzasiegwszedzie.prv.pl i przestaw telefon zgodnie z instrukcją

• #188659 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Play i Plus mają łącznie bardzo dobry zasięg. Problem polega na tym, że Play na siłę trzyma dany telefon w swojej sieci, nawet gdy jakość zaczyna robić się kiepska, nie przerzucając połączenia na roaming krajowy w Plusie. Wiąże się to prawdopodobnie z minimalizacją kosztów. Problem występuje na granicy zasięgu sieci macierzystej Play.

• #188660 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zasięg Play jest zaje isty, i jest to ogólnie wiadome!!

• #188661 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie wierzę w ten zasięg…to zasięg Plusa a nie Play…

• #188662 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Witam powiem tak jestem użytkownikiem Play od 8 m-cy a byłem użytkownikiem Plusa przez 15 lat i nie żałuje przejscia do PLAY .

Powiem więcej to było 15 lat stracone, nie dbali o klijenta wieloletniego wręcz żucali kłody pod nogi .

Teraz jest OK i POLECAM wszystkim PLAY mam wrażenie że jest to najsolidniejsza firma na naszym rynku telekomunikacyjnym z najbardziej realnymi warunkami nie wspominając o przejrzystości ofert .

Play internet też polecam jesli macie zasięg WCDMA jest super !!!

• #188663 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja mam telefon w play i zasięgu nie mam … Próbowałam każdej sieci – żadna nie ma zasięgu w mojej wiosce ;/

• #188664 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zasięg jest idealny !! mam dobry zasięg w domu i jak

jestem w górach też nie mam problemu z zasięgiem 🙂

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
Odpowiedz na: Odpowiedź #188658 w Marcin Gruszka na temat zasięgu Play
Twoje informacje:

Anuluj