Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › Marcin Gruszka na temat zasięgu Play
- Ten temat ma 13 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 4 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćPodoba mi sie ze play zorganizowal taki projekt wbrew przeciwnikom tej sieci pokazano w koncu jak wyglada mapka z testu pomiarowego UKE i operatora. Ja mam swoje zdanie, doswiadczenia z Play i uwazam zasieg oraz jakosc za dobra w Play.
-
Anonimowy
GośćTaka róznica mało realna. Zresztą UKE pokazywało na mapkach , gdzie były problemy,a nie gdzie dobrze działał. Dziwne zestawienie
-
Anonimowy
GośćPopieram akcje Play, slusznie robia naglasniajac cala sprawe poniewaz za duzo jest belkotu zastanawiajacego pochodzenia na temat rzekomo slabej jakosci sieci.
-
Anonimowy
GośćA moim zdaniem, panie rzeczniku, najlepszym sposobem na udowodnienie że ma się zasięg to właśnie owego zasięgu posiadanie. A że ludzie szybko się domyślili na poczet czego zostana zaliczone nowe startery to na szybko próbujecie zamieść to pod dywan.
-
Anonimowy
Gośćprzy rejestracji można podać jeszcze jakieś godziny w których można rozmawiać?
-
Anonimowy
GośćPytanie czy Play ma faktyczny zasięg czy zasłania się Plusem ? ja np nie chce przestawiać się na Plusa bo i po co, skoro w Play to w Play. Mają beznadziejny zasięg i zamiast przyznać się że nie jest najlepiej to oczywiście zaprzeczają w żywe oczy – jak zawsze, jak zawsze.
-
Anonimowy
Gośćto wejdź na playzasiegwszedzie.prv.pl i przestaw telefon zgodnie z instrukcją
-
Anonimowy
GośćPlay i Plus mają łącznie bardzo dobry zasięg. Problem polega na tym, że Play na siłę trzyma dany telefon w swojej sieci, nawet gdy jakość zaczyna robić się kiepska, nie przerzucając połączenia na roaming krajowy w Plusie. Wiąże się to prawdopodobnie z minimalizacją kosztów. Problem występuje na granicy zasięgu sieci macierzystej Play.
-
Anonimowy
GośćZasięg Play jest zaje isty, i jest to ogólnie wiadome!!
-
Anonimowy
GośćNie wierzę w ten zasięg…to zasięg Plusa a nie Play…
-
Anonimowy
GośćWitam powiem tak jestem użytkownikiem Play od 8 m-cy a byłem użytkownikiem Plusa przez 15 lat i nie żałuje przejscia do PLAY .
Powiem więcej to było 15 lat stracone, nie dbali o klijenta wieloletniego wręcz żucali kłody pod nogi .
Teraz jest OK i POLECAM wszystkim PLAY mam wrażenie że jest to najsolidniejsza firma na naszym rynku telekomunikacyjnym z najbardziej realnymi warunkami nie wspominając o przejrzystości ofert .
Play internet też polecam jesli macie zasięg WCDMA jest super !!!
-
Anonimowy
GośćJa mam telefon w play i zasięgu nie mam … Próbowałam każdej sieci – żadna nie ma zasięgu w mojej wiosce ;/
-
Anonimowy
GośćZasięg jest idealny !! mam dobry zasięg w domu i jak
jestem w górach też nie mam problemu z zasięgiem 🙂
-
-
AutorWpisy