LongPLAY -Play odpowiada na pytania Czytelników

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi LongPLAY -Play odpowiada na pytania Czytelników

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #152638 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Kiedy będzie można aktywować nowe minuty do wszystkich w One Play?, jak wygląda nowa oferta rePlay z telefonem i bez?, czy Stan Darmowy jest dostępny dla innych ofert? – na takie i inne pytania Czytelników odpowiada na swoim blogu rzecznik Play Marcin Gruszka.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #193084 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Panie rzeczniku,

A dlaczego są problemy z automatycznym ustawieniem sieci Plus? Na sieci Playa zrywa, więc chcę sie ręcznie przełączyć na Plusa i nie mogę.. Co to za blokada?

• #193085 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pytania trochę dziwne, na większość jest jasna odpowiedź w regulaminach. Natomiast brakuje pytania czemu oferta RePlay bez telefonu nie różni się niczym od oferty dla nowych abonentów? Powinni chociaż dodać do RePlaya Stan Darmowy za free przy Long69.

• #193089 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dzikus@ sam sciemniasz piszac o sieci bez zasiegu. baw sie dalej w przelaczanie, u mnie przy normalnym korzystaniu nie ma takiego problemu – siec jest caly czas.

• #193090 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nie mam problemu z zasiegiem ani zadnymi kombinacjami,

po prostu gryzie was to ze macie podpisane umowy w innych

sieciach a w play jest nawet 2x taniej – zazdrosc

• #193093 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To chyba zart. Mi wlasnie pani z boa po 15minutach (proba sluchania ze zrozumieniem i czytanie regulaminu) uaktywnila pakiet 100 minut do wszystkich za 9zl w taryfie OP65.

• #193094 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

wlasnie zauwazylem ze pierwsze pytanie jest na wlasciwy temat ale odpowiedz rzecznika na inny.

• #193095 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dziwi mnie ta zabawa w przełączanie ciągle z Play na Plusa. Przecież starsze osoby tego nie zrobią. Jak dla mnie dziwna sprawa albo ten zasięg jest albo go nie ma proste. Play jednak ze swoim zasięgiem nieźle kuleje.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #193093 w LongPLAY -Play odpowiada na pytania Czytelników
Twoje informacje:

Anuluj