Start › Forum › Sprzęt › Nawigacje GPS › Lark przeprasza za problemy z nawigacją GPS
- Ten temat ma 10 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikLark w informacji przesłanej do Telix.pl pisze, iż najszybciej jak to było możliwe rozwiązał problem z błędami nawigacji GPS. Wstępne rozpoznanie wskazuje, że za problemy odpowiada chipset znanego producenta GPS MSTAR, który błędnie przelicza dane dotyczące daty, przy czym problem dotyczy jedynie okresu pomiędzy 14 a 20 czerwca.
-
Anonimowy
Gośća powiedzcie mi czy tyczy się to też tych nawigacji które dają do neostrady?? chyba nie?
-
Anonimowy
GośćJakie to ma znaczenie,
Problem mozna spokojnie sobie na wlasna reke naprawic
-
Anonimowy
GośćNo niestety lark dał łatkę navix też dał ,wgrałem i pomogło . Ale od dwóch dni szukam coś do garmina nuvi200 i nic -znani olali zagadnienie.
-
Anonimowy
Gośćmój lark wyświetla informacje "error! insert your card and reboot your device" czyli " błąd! wstawiają waszą kartę i naładowują powtórnie wasze urządzeni.od 2 dni mam taką informację w gps i co mam zrobić?
-
Anonimowy
Gość"Specjaliści Lark Polska – przedstawiciela producenta nawigacji natychmiast zdiagnozowali problem i najszybciej znaleźli jego rozwiązanie udostępniając użytkownikom urządzeń Lark aktualizację oprogramowania."
Nieprawda – najpierw opowiadali bzdury, że trwają jakieś prace nad satelitamiGPS. Dopiero interwencja internautów via ambasada USA spowodowała podanie prawdziwego powodu. I Dopiero po jakimś czasie (fakt, że dość szybko) wypuszczono patcha – zastosowałem i wszystko działa. Bez niego następny taki błąd będzie za ok. 10lat.
-
Anonimowy
Gośćwg mnie nawigacje larka są całkiem dobre, kumpel ma (dostał z neostradą) i nie narzeka, a teraz są przejściowe problemy, które zawsze się zdarzają.
-
Anonimowy
Gośćja mam larka 43.0 i nie moge go zaktualizowac odpala sie program auto update fw po chwili w oknie pokazuje sie napis
Failed To Get Version (i takie 2 kwadraciki)
Recovering…
Can’t Open FW File
-
Anonimowy
Gośćmój lark , jak u adriano, wyświetla informacje "error! insert your card and reboot your device" czyli " błąd! wstawiają waszą kartę i naładowują powtórnie wasze urządzeni.od 2 dni mam taką informację w gps i co mam zrobić?
-
Anonimowy
Gość"error! insert your card and reboot your device" znaczy raczej "błąd! włóż kartę i zrestartuj urządzenie".
-
Anonimowy
GośćMam też tą nawigacje larka i również wyskakuje mi ten błąd co u oskaromon, powiedzcie z kąd mam wziąść tą karte
-
-
AutorWpisy