Koniec problemów z doładowaniami w pra-paidach PTC

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Koniec problemów z doładowaniami w pra-paidach PTC

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • #152688 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Wszystkie terminale sprzedające nasze doładowania już działają – poinformował rpkom.pl Andrzej Pomarański z biura prasowego PTC. Utrudnienia dotyczyły posiadaczy telefonów na kartę Tak Tak i Heyah.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #192767 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W Inmedio do każdego doładowania prepaidów PTC

doliczają 50 groszy więc chyba nie ze wszystkimi się

dogadali.

• #192768 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

Najwygodnie jest chyba doładowywać przez stronę w necie. Nie dość, że z domu, to jeszcze doliczają 10% każdego doładowania do wykorzystania na wszelkie istniejące usługi. Ktoś korzystał już z tych terminali? 🙂 Są łatwe w obsłudze ogólnie?

• #192769 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Widzę, że wiele hałasu było o te terminale, ale wszystko skończyło się pozytywnie. Dla mnie jedynie zaskakujące jest zainteresowanie terminalami. Zawsze wolałem doładować przez sklepik Ery, bo dostawałem i wciąż dostaję 10% więcej.

• #192770 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

No też tego właśnie do końca nie rozumiem 🙂 ale widocznie nie każdy zawsze ma dostęp do interneto, albo po prostu nie każdy wie o tym bonusie przy ładowaniu przez stronę ery. Fajnie, że ta bonusowa kasa wchodzi na każde usługi.

• #192771 Odpowiedz
      Boca
      Członek

Grunt, że wszystko wróciło do normy, chociaż zawsze można przecież doładowywać online.

• #192772 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

Jest multum możliwości tak naprawdę 🙂 online najłatwiej tak na dobrą sprawę. Jakkolwiek, to musiało się stać, porozumienie było tylko kwestią czasu.

• #192773 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Online najłatwiej i z bonusem 10% w Tak Taku.

• #192774 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

Permanentnym bonusem, dodajmy 🙂 i do wykorzystania na wszelakie istniejące usługi.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Odpowiedź #192771 w Koniec problemów z doładowaniami w pra-paidach PTC
Twoje informacje:

Anuluj