Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Koniec problemów z doładowaniami w pra-paidach PTC
- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 4 miesiące temu przez
EgeSzmege.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćW Inmedio do każdego doładowania prepaidów PTC
doliczają 50 groszy więc chyba nie ze wszystkimi się
dogadali.
-
EgeSzmege
CzłonekNajwygodnie jest chyba doładowywać przez stronę w necie. Nie dość, że z domu, to jeszcze doliczają 10% każdego doładowania do wykorzystania na wszelkie istniejące usługi. Ktoś korzystał już z tych terminali? 🙂 Są łatwe w obsłudze ogólnie?
-
Anonimowy
GośćWidzę, że wiele hałasu było o te terminale, ale wszystko skończyło się pozytywnie. Dla mnie jedynie zaskakujące jest zainteresowanie terminalami. Zawsze wolałem doładować przez sklepik Ery, bo dostawałem i wciąż dostaję 10% więcej.
-
EgeSzmege
CzłonekNo też tego właśnie do końca nie rozumiem 🙂 ale widocznie nie każdy zawsze ma dostęp do interneto, albo po prostu nie każdy wie o tym bonusie przy ładowaniu przez stronę ery. Fajnie, że ta bonusowa kasa wchodzi na każde usługi.
-
Boca
CzłonekGrunt, że wszystko wróciło do normy, chociaż zawsze można przecież doładowywać online.
-
EgeSzmege
CzłonekJest multum możliwości tak naprawdę 🙂 online najłatwiej tak na dobrą sprawę. Jakkolwiek, to musiało się stać, porozumienie było tylko kwestią czasu.
-
Anonimowy
GośćOnline najłatwiej i z bonusem 10% w Tak Taku.
-
EgeSzmege
CzłonekPermanentnym bonusem, dodajmy 🙂 i do wykorzystania na wszelakie istniejące usługi.
-
-
AutorWpisy